anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai am o iubita de cateva luni bune.nu sunt genul care sa merg in club sa o caut, sau sa ies prin sat.(m-am mutat de vreo 7 ani, dar nu mi-am facut acolo prietene pentru ca fetele de aici sunt cam cam).cum sa fac sa gasesc si eu o prietena care sa nu insele si nici fitoasa, intrunn fel fata perfecya.laughingunde sa o caut sau ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Adelina004 a răspuns:

Buna! Nu esti genul care sa umble prin cluburi? ehh asta nu e important, nu mereu gasesti acolo "fata perfecta"hee hee.o poti intalni lsi a scoala.numai ai grija ce alegi, nu toate sunt cu capul pe umeri daca intelegi ce vreau sa zic.incearca sa te imprietenesti cu cineva, sa-ti faci prietenbi mai multi, sa fii mai popular(nu stiu cat de popular esti pe acolo) fetelor le place sa iasa cu baietii care sunt cunoscuti de toti.Iar daca nu reusesti asta, doar asteapta."Fata perfecta"iti v-a aparea in cale cand te astepti mai putin.Este cineva pentru fiecare. Sper ca te-am ajutat, si succes la "agatat"hee hee. Funda? puppy dog eyesbatting eyelashes

| octha a răspuns:

Bine ca vb cu una carei din arad, iar eu sunt din iasi.la inceput am crezut co sa-mi treaca cu ea, dar (si sper sa nu va speriati)am ajuns sa "facem" 5 ani de cand vb(adica de prin a 9).big grinbn ca am mai avut intre timp aici in aisi o prietena, dar m-am despartit de ea iar acum o caut ca sa vb cu ea dar nu-mi raspunde.

| octha a răspuns:

Am terminat liceul, cu colegele cam nebune nu mam inteles deloc, vecinele sunt prea mici, si nici sa ies prin sat cu baietii nu sunt genul.sad..am sa astept pana o sa cada de sus direct in poala mea.laughingrolling on the floor

| TPT a răspuns (pentru octha):

Esti nebun rolling on the floor

| Iabadabahu a răspuns:

Nu trebuie' sa faci nimic, va veni ea la momentu potrivit :*

| ruxandraag a răspuns:

Nu trebuie s-o cauti, o sa apara ea.si eu sunt cam in aceiasi situatie, dar na trebuie sa astepti, nu trebuie sa disperi asa laughing cand o sa apara o sa apara happy