anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai e asa mult si incepe scoala. Va bucurati sau nu? Argumentati-va raspunsul.

15 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Buna.
Sa stii ca nu ma bucur. As vrea sa incepem scoala, dar doar pentru a-mi reintalni colegi, uni profesori..Sa mai radem, glumim. Dar mai ales ca vom da si acele teste initiale oh go on.
Dar tu? Te bucuri?

| 69dacăvrei a răspuns (pentru SimonaNicoletaღ):

Nu. Adica nu am de ce sa ma bucur pentru ca ma voi muta la alta scoala.

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru 69dacăvrei):

...Baftalaughing

Merci, chiar imi trebuie puppy dog eyes.

Poate imi povestesti si mie cand incepi scoala, cum ti-a mers... laughing. Vorbesc serioos!

Sigur :*.

Ok! blushing

| itscloudyoutside a răspuns:

Da, mă bucur. Mă bucur pentru că am scăpat de generală şi de tot ce ţine de ea (cercopitecii cu 3 neuroni cu care am fost în clasă, profesoarele cretine, cele 4 ore de matematică pe săptămână, directoarea sărită de pe fix, etc.). Din toamnă merg la liceu şi va fi totul diferit: colegi noi, profesori noi, materii noi. Deci normal că mă bucur.

| JulietteJokes a răspuns:

Da ma bucur parca ar fi ultima zi din viatalaughing! E senzatia aceea de teama ca incepe scoala, dar cu toate astea te bucuri parca de ultima clipa de scoala generala:X! O sa ne lipseasca vara astahappy...

| cornel13 a răspuns:

Da ma bucur ca trec a 9 a si abia astept sa imi vad colegii si mai ales colegele :X laughing....desi imi pare rau ca se termina vacanta crying

| Xtadelo a răspuns:

Normal ca nu ma bucur sad

| LaNaibaa a răspuns:

Pai, nu pot sa zic ca mor de nerabdare. Singurul motiv pentru care astept soala sunt prietenii si diriginta nebuna laughing. ATAT. Adica, euu vreauu sa ma trezesc la 12 nu la 8 dimineata sa imi fac temele sad

| ღCuteღKissesღ a răspuns:

Ma bucur ca va incepe scoala, deoarece ma voi intalni din nou cu prietenele mele, dar imi pare si rau pentru ca nu voi mai avea atat de mult timp liber sa ma relaxez!

| lolitaa18 a răspuns:

Intr-un fel vreau sa vina scoala ca sa ma intalnesc cu toti colegii mei dar asa nu vreau ...mai degraba sa se prelungeasca vara... si tot odata distractia!

| Marynescu_Sylvya_1998 a răspuns:

Eu nu ca am auzit ca vor sa stam toataiarna acasa si nu imi place asta

Întrebări similare