Buna.
Sa stii ca nu ma bucur. As vrea sa incepem scoala, dar doar pentru a-mi reintalni colegi, uni profesori..Sa mai radem, glumim. Dar mai ales ca vom da si acele teste initiale .
Dar tu? Te bucuri?
Nu. Adica nu am de ce sa ma bucur pentru ca ma voi muta la alta scoala.
...Bafta
Merci, chiar imi trebuie .
Poate imi povestesti si mie cand incepi scoala, cum ti-a mers... . Vorbesc serioos!
Sigur :*.
Ok!
Da, mă bucur. Mă bucur pentru că am scăpat de generală şi de tot ce ţine de ea (cercopitecii cu 3 neuroni cu care am fost în clasă, profesoarele cretine, cele 4 ore de matematică pe săptămână, directoarea sărită de pe fix, etc.). Din toamnă merg la liceu şi va fi totul diferit: colegi noi, profesori noi, materii noi. Deci normal că mă bucur.
Da ma bucur parca ar fi ultima zi din viata! E senzatia aceea de teama ca incepe scoala, dar cu toate astea te bucuri parca de ultima clipa de scoala generala:X! O sa ne lipseasca vara asta...
Da ma bucur ca trec a 9 a si abia astept sa imi vad colegii si mai ales colegele :X ....desi imi pare rau ca se termina vacanta
Pai, nu pot sa zic ca mor de nerabdare. Singurul motiv pentru care astept soala sunt prietenii si diriginta nebuna . ATAT. Adica, euu vreauu sa ma trezesc la 12 nu la 8 dimineata sa imi fac temele
Ma bucur ca va incepe scoala, deoarece ma voi intalni din nou cu prietenele mele, dar imi pare si rau pentru ca nu voi mai avea atat de mult timp liber sa ma relaxez!
Intr-un fel vreau sa vina scoala ca sa ma intalnesc cu toti colegii mei dar asa nu vreau ...mai degraba sa se prelungeasca vara... si tot odata distractia!
Eu nu ca am auzit ca vor sa stam toataiarna acasa si nu imi place asta
Dooolce întreabă: