Nu mânca după ora 18:00 maxim 19:00. Renunţă la pâine, dulciuri, mâncare nesănătoasă şi sucuri. Apucă-te de sport (abdomene, sar coarda, aleargă).
1.Bea multa apa.
2. Tine dieta sau post.
3.Mananca cate un fruct, dimineata, cand te trezesti, cu o ora inainte de am manca mancare.
4. Daca stai la bloc poti sa cobori si sa urci scarile de vreo 2-3 ori, cum vrei...
5.Nu mai manca dulciuri si mancare nesanatoasa de la fast-food pentru ceva timp.
6.Culca-te devreme, PENTRU CA ATUNCI CANT DORMI MAI PUTIN DE 8 ORE TE INGRASI! E ADEVARAT!
7.Nu mai manca nimic dupa ora 7(maxim).
Sper ca te-am ajutat! BAFTA!
Cel mai repede slabesti prin sarit coarda, fuga, cel mai repede slabesti si faci muschi cand te distrezi asa ca du-te afara joaca prinselea, scunsea, fotbal (e si pentru fete). Mult succes.
Eu cred ca trebuie sa faci sport, cum au zis si ceilalti, sa nu mananci mai mult de 3 mese pe zi, sa renunti la dulciuri si nici sa nu mananci in exces paine, covrigi etc. Trebuie sa mananci fructe si legume in exces, dar nici prea multe, intr-un cuvant sa ai grija de tine si alimentatia ta! Bafta!
Pentru slabit nu te ajuta in mod excesiv abdomenele.
Am experiența așa ca îți recomand :
1. Exerciții Cardio ( alergat pe scari, la bicicleta, alergat pe loc, fitness ).
2. O alimentație sănătoasă cu 3 mese pe zi cu gustari intre ele, fiecare masa trebuie sa fie mai mica decat cea precedentă, cel mai mult mâncându-se dimineața.
3. Abdomenele te ajuta mult, daca știi cum să le faci, fiind fată, nu prea cred eu ca poți face multe, dar poți încerca Crunch ( caută pe net pentru a vedea cum se fac ) câte 50 cu pauza intre ele de 3 minute.
4. Alimentație sănătoasă, multe lactate, lapte, branza, oua, etc. Multe fructe si multe legume!
Cam asta ar fi, se vad rezultatele, dar in cam 2 luni.
Baftă!
Andree întreabă:
misauratcuviata întreabă: