| marinelamarin a întrebat:

Nu mai este mult pana pe 1 aprilie.vreau o farsa pentru iubitul meu. avem 2 ani impreuna deci vreau o farsa cat mai exagerata.sa il sperie, nu vreau glumite gen sare in lapte sa maioneza in crema de corp.cea mai tare farsa primeste fubda

Răspuns Câştigător
| MissADEEL a răspuns:

Aoleo, nu mi s-a postat tot raspunsul. straight face
Bun, continuarea era:
„El ar trebui sa fie confuz si enervat. Dupa, surpriza vine cand inauntru casetei e de fapt un joc preferat/muzica etc si un biletel „Glumeam. Distractie placuta. Vezi ca berea e in frigider."

5 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Tu chiar vrei sa ramana traumatizat pe viata? raised eyebrows

| BlaaBlaa a răspuns:

Inspira-te din canalul asta https://www.youtube.com/user/PrankvsPrank merita :))

| Neuronul a răspuns:

Dacă ai o prietenă însărcinată roag-o să facă un test. Arată-i acel test prietenului tău şi spune-i că veţi avea un copil ^_^

| MissADEEL a răspuns:

Aveam o poza tare de tot salvata, pacat ca nu o mai gasesc, asa ca o sa explic in cuvinte.
Daca sunteti un cuplu, eu propun sa faceti ceva caracteristic, nu farse precum cele descrise de tine.
Un cadou si o invitatie ceva mai speciala.
Intai cauta o caseta de dvd. Pune pe exterior un ambalaj de film pe care stii ca il detesta. Eventual ceva siropos sau prea „de femei". Ataseaza de ea un bilet in care te arati foarte incantata si mandra pe care sa scrie ceva de genul: Hei, iubi! :* M-am gandit sa iti fac o mica surpriza. big grin un cadou care sunt sigura ca o sa iti placa! Am gasit ceva genial! Abia astept sa ne uitam la filmul asta impreuna in timp ce mancam floricele si bem un smootie delicios. Ily, hon

| cristinela4 a răspuns:

Spune-i că ți ai găsit pe altcineva!