| dulc3'maria a întrebat:

Nu mai imi merge BS.player PRO.in ala vedeam videoclipuri filme.altceva n-am.imi scrie "find codec" ce inseamna si ce trebuie sa fac? eu am instalat ce e pe acolo insa acum imi zice asa " old version of FFDShow was found of sistem it is strongly recommended to uninstall this version" la fel scrie la inca unu Flash Video (FLV) am dat uninstall la ambele insa imi arata imediat ce dau click "operation complete" iar dupa ma ia din nou ca trebuie uninstallcryingce naiba. dau de 1000 de ori?sadcine stie sa imi zica si miesadalt program nu ma pricep sa iau si mi-e frica sa nu aibe virusi cevahee heeca am mai patit odatasad mercilove struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca cu VCL media Player{ii misto programu}Succes!:*

6 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Incearca sa folosesti KMPlayer
http://kmplayer.en.softonic.com/

| alecs871 a răspuns:

Da, ori KMPlayer ori VLC Media Plaier (asta il folosesc eu pentru filme dvd-uri sau HDTV)

| mary_5801 a răspuns:

Eu folosesc tot gom player.am incercat mai multe dar m-am oprit la el pentru ca isi si descarca codecurile necesare daca nu merge vreun film.

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna.Stiu cum e. nici mie nu-mi mai merge BS player dar acum eu vad videoclipurile din calculator prin :Windows Media Player.winking Pa, pa:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://download.cnet.com/GOM-Media-Player/3000-13632_4-10551786.html Gom player e cel mai bun și sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are virus, dar tu ai umblat pe la setari? trebuie sa instalezi o versiune mai noa,, si ati spune old version of FFDShow was found of sistem it is strongly recommended to uninstall this version" dic cauza codecurilor dezinstaleaza si codecurile si dupa instaleaza o versiune noua de codecuri,, ok frumoaso,, ceao,, MARIUS