Pai referitor la raspunsul lui GeorgiaA15 nu e frumos sa intrebi tu un baiat daca vrea sa fie cu tine te ia in nume de fraierica si probabil a facut asa ca nu vroia sa va vada profesori sau sa nu mai invatati sau sa nu zica ceva colegi sunt ff multe.Si e aiurea ca a ras atunci dar e imp ca te-a cautat... Vorbiti deschis iti zic eu ca la inceput daca o sa fiti impreuna o sa te simti incordata si daca doamne fereste va desp adio prietenie pentru ca o sa va fie greu sa vb unu cu altu daca incepeti sa tineti mult unu la altu Fata nu stiu incearca vb frumos cu el si numai fii supilici ca niciodata nu e prea tarziu sa spui ce simti tu ai grija daca zici ca e "golan" Hai te pupiliiiiiiciiiiii
Poate a asteptat pentru ca daca nu ieseau bine lucrurile si tu incepeai sa il eviti ar fi fost foarte greu pentru el...si faza aia cand ti-a spus razand nu cred ca in interior radea. ar fi trebuit sa il iei de o parte si sa vb serios si sincer cu el despre ce simtiti si ce ai vrea de la el.
Dupa parerea mea nu ti-a spus pentru ca era timid, iar cind a vazut ca e posibil sa te piarda (oricum vara nu cred ca va mai vedeati in fiecare zi ca la scoala) si-a dat seama ca e momentul sa-ti spuna. Poate ca el credea ca tu nu-l placi si ii era frica de un refuz.
Cel mai bine ar fi sa purtati o discutie serioasa si poate ca ramaneti impreuna. Bafta!
Mdea.greu da. daca el e mumos si u il placi si el te place dc nu il intrebi daca vr sa fie cu tine? E simplu nu a avut curaj sa isi arate dragostea fata de u. poate credea ca nu il placi. poate te iubea mult si daca u nu simteai la fel.poate.poate.poate.Iti urez noroc!
O sa suferi! dragostea e nasola! daca o sa fii cu el o sa aveti amintitri frumoase si p-orma os a va despartiti si o s aiti amintesti si o sa plangi si... sper sa fii u exceptia care confirma regula, dar eu zic ca tot la suferita duce...nu-l cauta tu, daca te cauta si te intreba el dac asa fiit impreuna fii cu el pentru ca si u il placi, dar nu iti cauta singura motive de duferinta eu asa zic
P. S : sunt cam pesimista in perioada asta deci