Din cate am inteles eu o sa fie in felul urmator: pe 4 si 12 mai dam niste teste national. Alea vor reprezenta 25% din media pentru admiterea la liceu. Pe langa asta vor mai fi tezele de anul trecut, inca 25% si media claselor V-VIII(50%). La istorie sau geografie o sa dam teze, dar nu nationale, ci teze facute de profesorii nostri. Si la romana si mate dam teze normale, cum am dat in a 5a si a 6a. Si doar unele licee (gen Sf.Sava, Mihai Viteazu, Lazar etc.) vor da examen, dar asta nu e sigur inca. Sper ca te-am ajutat. Pupici!
Dati tezele, ce se vor calcula la media de sfarsit de an la romana, matematica si la alegere dintre istorie si geografie.
veti da si testele PISA romana si mate. liceele au de ales daca fac concurs de admitere sau nu. daca fac media de intrare la lice se va calcula astfel: 25% media anilor 5-8, 25% testele PISA si 50% nota de la examenul de admitere.
Daca liceul la care vrei sa mergi nu da test de admitere, vei intra cu media formata din 50% media cls. 5-8 si 50% testele PISA.
Vei vedea la momentul respectiv... eu stiu ca pentru. cls a 8 se dau si in mai parca ceva examen cls 5-8
croissant întreabă: