Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Cat de riscant e sexul cu angajatele de la cazinouri? Pentru ca am auzit ca sunt si la cazinouri angajate care fac sex cu clientii, cat de riscant e? Si trebuie sa si joci neaparat sau e ok si daca te...? (mai mult)
Salut, pot sa va intreb ceva?
Cum se pun aplicatiile in somn profund pe iphone?
Am o întrebare, mi- am pierdut cardul bancar, și azi am comandat altul, întrebarea mea este, pe cont nu erau bani dar îmi intra pe 7 ianuarie bani, și cum să- i scot dacă nu am cardul.și dacă...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani, iar în luna Ianuarie 2025, fac 15 ani, dar vocea mea e subțire, penisul nu e chiar așa mare, și mă tem sa nu am ceva, adică am văzut oameni la 14 ani cu voce groasă,...? (mai mult)
Deci eu am chimie in fiecare vineri si miercuri iar profesoara de chimie m- a ascultat vineri, nu mi- a trecut nota si a zis ca ma asculta data viitoare(nu mi- a pus data nu nimic)iar urmoatoarea ora(miercuri)eu...? (mai mult)
Salut! Am 15 ani și 1.89, credeți ca e un dezavantaj în viața? Eu as vrea sa nu mai cresc deloc, cum as putea stopa creșterea în înălțime?
Salut! Am 15 ani și 1.89 înălțime. Credeți că lucrul asta ma avantajează la sport sau la bataie? Și dacă fetelor le plac băieții înălți
Care este diferenta dintre profilul real si cel uman la subiectul 3 la bac la romana? Si care sunt operele de la subiectul 3 complet excluse pentru cei de la profilul real?
Care este diferanta dintre profilul real si cel uman la subiectul 3 la bac la romana, si care sunt operele excluse complet pentru profilul real?
Am o problem, sunt în Germania și mi- am pierdut cardul bancar, problema este că pe 7 ianuarie o să primesc bani pe el, ce să fac acum? Dacă o să primesc alt card o să îl primesc diferit alt...? (mai mult)
Sunt potrivite televizoarele smart de la LG pentru playstation?
Cum sa ii spun mamei si tatalui meu ca vreau ceva de craciun. Anul asta i am tot batut la cap sa imi is niste ghete scumpe si spuneam ca le vreau ca si cadou de craciun. Ei au acceptat intr- un bun sfarsit...? (mai mult)
Bună, uneori am zile în care nu mănânc nimic și mai am câteodată "scăpări" în care mânc o grămadă de tâmpenii și regret instant. Am zile în care ma vad la o greutate normala și zile când...? (mai mult)
Buna, am iubit de ceva timp ( primul) si pana acum n am facut nimic, merg des la el acasa dar mi e jenā sa fac ceva la el, din cate stiu prima data curge sange( am senzatia ca curge mult) si nu vreau...? (mai mult)
Salut am 14 ani si doresc sa ma las de fumat, nu pot sta 1 ora fara tigari, fumez 1 pachet jumate pe zi, niste sfaturi daca puteti sa-mi dati
Am dat din bucurie cu o petardă pentru că am luat o nota buna la o materie.m- a oprit poliția și mi- a scanat buletinul. După acesta a plecat și nu mi- a zis nimic. Ar trebui să mă îngrijorez ...? (mai mult)
Salut! Sincer mie puțin jena sa întreb. Eu când sunt excitat îmi frec (scuzați cuvântul) penisul de pat și doar așa pot ejacula! Am incercat și cu mana obișnuit și nu îmi reușește. Ce as ...? (mai mult)
Am făcut 14 ani acum 2 luni.Azi am dat cu o petardă și m- a oprit poliția. Mi- au scanat buletinul și au zis că îmi trimit amenda acasă. Sunt ceva șanse să nu îmi trimită amenda acasă și ...? (mai mult)
Buna,vreau sa ma transfer pe filologie intens engleză,cum este pe acest profil, cum sunt examenele de diferente?
Bună, am nevoie de ajutor. Am un prieten un pic mai ciudat, pe care l- am cunoscut acum patru luni la liceu. El vine de la o clasă mai mare (este în a XI- a, iar eu sunt în a X- a). Ne- am cunoscut...? (mai mult)
Vreau o poreclă care să se asorteze cu Alexandru
Buna TPU, In primul rand nu stiu daca am pus intrebarea la categoria potrivita dar am nevoie de niste ajutor sau macar sfaturi, de cateva luni bune, sa zic incepand cu septembrie, eu in general nu suport...? (mai mult)
Deci am numărul la una care îmi place de ea și ea nu știe că am nr ei că mi l-a dat un prieten și nu stiu ce sa ii spun daca mă întreabă de unde am numărul, ajutor.
Salut grup, am o pasiune de mic în creșterea iepurilor de rasă cum ar fi urias german alb și gri, as vrea un sfat dacă se poate. Părinții nu prea sunt de acord cu pasiunea mea și nu știu ce ...? (mai mult)
De cat la suta e probabilitatea sa iti creasca dioptriile daca renunti la ochelari?
Hey, cum pot scapă de semne și coșuri acasa? "Ps nu ma ajuta cremele, îmi ies mai multe coșuri de la ele".
E adevarat ca unii oameni sunt de neinlocuit?
Am o întrebare, cum pot sa fac pe cineva sa se deschida în fata mea, e puțin introverta? Ma puteți ajuta cu un sfat?
Ca minora de 17 ani, pot sa ma mut cu iubitul de 20 ani fara acordul parintilor? Iar daca ma mut fara sa ma lase ai mei, ce se poate intampla?
Este OK ca mama sa aiba mereu locația mea pe o App? Mie mi se pare ca imi încalcă intimitatea și totodată ca nu are încredere. De cele mai multe ori s- a întâmplat când atunci când nu i am putut...? (mai mult)
Buna TPU, am nevoie de un sfat. De cateva zile bune in continuu tot plang dupa tata, a murit cand aveam 7 ani de la x boala si complicatii pentru ca era alcoolic. Desi n a fost cea mai buna persoana ...? (mai mult)
Am petrecut o săptămâna la spital timpul cu un băiat ca prieteni dar el îmi zicea complimente frumoase, mă mângâia pe cap și pe umăr, vorbea cu mine multe lucruri deschise, ne jucam gâdili...? (mai mult)
Am și eu un canal de Youtube care se numește Ai Covers-for-fun, sau acest URL:https://www.youtube.com/@Fan-Steaua-Pe-Via%C8%9B%C4%83_1947,Vreau și eu să fac 1000 de abonați
Salutare! Am probleme cu căderea parului și sunt în căutarea unui sampon fara sulfați și alte ingrediente toxice precum SLS și altele, vreau sa îmi salvez parul, nici nu vreau sa ma gândesc...? (mai mult)
Buna ziua! Am incarcat cartela azi cu 5 euro si mi s- a activat direct optiunea care era acolo de mult, problema e ca eu nu o vreau ci vreau sa activez o optiune roaming pentru ca sunt in strainatate ...? (mai mult)
Cum pot să fac o fată sa mă placă?
E adevarata aia ca daca te striga la rascruce nu trebuie sa raspunzi?
Buna..sunt baiat, am 18 ani si vreau sa explic din nou problema pe care o am…eu unu din clasa a 9 pana in prezent am petrecut mai mult cu colegele mele decat cu baietii pentru ca aia sunt niste bombardieri...? (mai mult)
Buna TPU! Eu si cu prietena mea voiam sa punem o cheta si sa ne cumparam un hamster! Aici intervin greutățile, nu prea reusim sa ne decidem pe un nume, voiam sa va rog pe voi sa imi sugerați niste...? (mai mult)
Salut TPU! M- ai am un pic si fac 18 ani mai exact in ianuarie caut sa imi fac o relatie nu am m- ai avut una de un an si pur si simplu nu mai gasesc fete cu care sa vb pe insta aproape niciuna nu m ai...? (mai mult)
Bună! Sunt din Craiova și de revelion aș vrea să merg cu uber ul de la gară până în bresti. Aveți idee cum ar putea fi prețurile sau dacă fac o rezervare mi se mărește în timp?
Știe cineva cum pot îngheța locația pe life360? Adică să fiu undeva și să arate ca sunt altundeva
Salut! Oare îi se permite lui Georgescu să candideze a doua oară?
Mă simt prost nu știu de ce toată lumea mă ia la mișto, îmi este urat de persoana mea și de cine am fost
Hunter x Hunter va avea sezonul 7? Și când se va lansa dacă va avea (Cel cu cea mai sigura barca din lume care va duce spre dark continent)
Salut, am 16 ani si as vrea sa renunt la liceu dupa terminarea clasei a 10 a pentru a avansa in carierea mea de tatuator, si as dori sa intreb. As putea sa iau bacul daca la 18 ani m as inscrie la fara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
GeogG23 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia