| FataTPUpunctRo a întrebat:

Nu mai pot! Ajutor! (va rog aveti rabdare sa cititi)A inceput pe sfarsitul scolii... Un baiat a venit in timpu` orelor la profa de mate. de atunci l`am placut.

Dupa aceea am stat sa il caut toata scoala, intr-un sfarsit l`am gasit. Se "juca " cu niste colegi. Eu eram pe holul scolii si el in tocu` usii. Atunci ni s`au intalnit privirile.Nu stiu cat a durat dar mie mi s`a parut o eternitate. El imi zambea ft frumos si nu isi lua privirea de la mine, la fel si eu. Colegii aceia il impingeau dar el tot se uita la mine! Imi batea inima extraordinar de tare. Dupaia din nou l`am cautat toata scoala... spre nefericirea mea am aflat ca era a 8a si va pleca la liceu.Am simtit ca mor. Problema e : Colegul meu a vorbit cu colega sa sa vorbeasca cu el si sa fim un cuplu. dar el cand a vazut ca despre mine era vorba a zis ceva de genu"Aaa astaa era faa?"Fata aia a tot incercat pana la un moment dat cand a reusit sa il aduca la mine el fara sa stie unde il duce si a zis "lasa`maa faa in pwlaa mea" acum nu stiu daca i-a zis ei ca nu il lasa in pace sau mie sau la amnd2. Mi s`a rupt inima cand am auzit.Nu conta ora cu cine eram. eu incepeam sa plang extrem de mult.Asa s`a terminat povestea mea. Intr`o perioada intrasem in depresie. Aveam nevoie sa il revad. Orice imi aduce aminte de el.Au trecut 4 luni de cand nu l`am vazut totusi eu il iubesc ca de placut nu il placVa rogg spune`ti`mi ce sa fac! In unele clipe imi vine sa ma omor! Am nevoiee de el! Va rogg Cee sa fac? Numai gasesc solutii. Va rog sa nu zice`ti ceva gen: intreaba pe cineva din scoala, colegii care sa stie de el.pentru ca i-am intrebat deja si nu am reusit nimic, nici id, nici facebook, Nimic de al lui! Nu gasesc solutii! Ajutor! Solutii va rogg!

Răspuns Câştigător
| princess97 a răspuns:

Pai ii cam greu sa-l uiti dupa cum ai povestit.dar daca el ti-a spus asa ceva nu merita sa te gandesti la el. nicio fata nu trebuie sa fie injurata sau sa i se spuna ceva urat din partea unui baiat... astfel de baietii sunt doar niste fitosi si mai ales din cate am inteles ca era a 8a. incearca totusi sa-l uiti si sa nu te mai gandesti la el :*

10 răspunsuri:
| CosminCSM00 a răspuns:

Si eu am trecut oarecum prin asa ceva. Doar ca fata pe care am iubit-o ma iubea si ea.Dar nu am reusit sa fim impreuna nu stiu de ce. Ea trecea pe coridorul scolii pe langa mine si nici nu se uita la mine. Si eu credeam ca mor cand mi-a zis pe mess ca ar vrea sa ramanem doar prieteni. Si in momentu asta o mai iubesc dar incerc sa nu ma mai gandesc la ea, sau ca intr-o buna zi o sa o revad. Lasa timpul sa isi faca treaba. Nu incerca vreo prostie sa te omori sau ceva de genu, nu merita. peste cateva luni sau ani cand o sa regasesti un baiat care sa il iubesti si sa te iubeasca o sa iti para rau. Viata este lunga. Stiu ca este greu cuvantul asta dar UITAL

| TheBiban a răspuns:

Nu merita si o stii si tu...vei mai avea aceiasi senzatie(iubire, nu placere) si nu pot decat sa-ti urez mult noroc data viitoare...

| marpey16 a răspuns:

@mortallx: pun pariu pe ce vrei tu ca esti un tip nepasator.
@piticaa: pur si simplu nu te mai gandi la el, daca te gandesti o sa il iubesti si mai mult. uite-te dupa alti baieti. lumea e mare. sunt o tona de tipi draguti.

| mortallx a răspuns:

Da-ti foc...acum pe bune, cum dracu sa suferi dupa unul care nu te baga'n seama?

| Andya a răspuns (pentru mortallx):

Bai tu nu ești sănătos? Se poate! Tu înseamnă ca nu te-ai îndrăgostit niciodată!

| mortallx a răspuns:

@marpey16:Nu sunt nepasator,din contra, dar cum pana mea sa suferi dupa cineva caruia nu-i pasa de tine? E cea mai mare prostie ever.@Autoarea intrebarii, o sa mai cresti si ai sa razi de prostia asta.

| AnonymousQ666 a răspuns:

Hey, hey...eu as spune sa nu askulti pe mortallx cu da.ti foc.si asa e! de ce dracu sa suferi dupa unu care nu te baga in seama?'' dar nu conteaza ca nu te baga in seama.uh il iubesti si nu poti sa.l uiti... poate ca si el iti duce doru' in secret! poate te iubeste si el.nu numai u pe el! mult succes! poate ii gasesti id-u sau facebook-u! pa-pa:*

| ganjafarmer1911 a răspuns:

Esti cu capu. te-ai amorezat prea tare si ala nici nu tea bagat in seama atunci. el acum nu mai stie cine esti si nici atunci nu stia. deh asa e dragostea cand esti mic. de fapt nici nu se numeste dragoste pntr ca la anii tai nu stii ce inseamna sa iubesti chiar daca u esti sigura ca stii. cel mai bine ar fi sa te gandesti la altceva si nu la el pntr ca nu ai dc sincer iti spun u esti copil ar trebui sa iti vezi de scoala de copilarie nu sa iti cauti iubit la clasa a 7 a, a8a. bafta

| XDarkAngel a răspuns:

Buna! inteleg prin ce treci... ca parca atunci cand nu esti cu el te simti singura... dar eu zic ca el nu te merita deloc deci ar trebui sa-l uiti chiar daca ti greu (stiu ca suna usor si greu de facut). dar dintr-o clipa in alta un eveniment care ti-ar putea schimba viata (bine, nici chiar asa, dar ceva de genu ca acest baiat), si nu neaparat un baiat, te va face sa nu te mai gandesti la el, sau cu timpul il vei uita si crede-ma fiindca vor aparea alte prioritati.
pana atunci, sper ca te-am ajutat, bafta.

| joojoo a răspuns:

Woooww...
roaga-l pe dn-ul director sau un prof sa iti dea listele cu elevii care au plecat la licee si acolo vezi la ce licee sim tanfera-te si u