Din cate ai povestit, am impresia ca ai o depresie majora.Continua sa mergi la psiholog, nu te mai invinovati si nu te mai gandi ce vor spune altii in legatura cu greselile pe care le faci tu. Vrei sa faci de unul singur? Foarte bine esti independent si vrei sa incerci sa te descurci.Ai esuat? Nu are nimic, omul invata cele mai multe lucruri din greseli.E normal sa gresesti, dar nu e normal sa fii deprimat.Am inteles ca esti student, deci un tanar la inceput de drum, de ce sa iti irosesti viata asa.Incearca sa vorbesti cu colegii de grupa,cu prietenii tai, iesi din singuratate ca e cel mai mare dusman. Ai o singura viata pe care mai tarziu nu o mai poti intoarce inapoi, deci bucura-te de ea. Ocupa-ti mintea cu hobby-uri, cu activitati care sa iti ocupe timpul, cu invatatul, cu iesitul cu prietenii cu care poti sa glumesti sau sa razi.E ok ca psihologul te ajuta, dar singurul care te poti ajuta esti tu.Cauta lucrurile mici si frumoase din viata.Nu stiu, ceva ce iti place sa mananci, o activitate ce te fascineaza, relationarea cu o persoana care iti este simpatica.Probleme si nefericiri vor fi pe parcursul vietii.Ele exista nu ca sa ne distruga, ci ca sa ne arate ce e fericirea.Pentru ca daca am fi fericiti tot timpul nu am mai sti ce este.Nefericirile sunt un obstacol pe care trebuie sa il depasesti.
Ce zici tu cu socializatul nu reușesc absolut deloc.
Ce mă ucide e faptul că eu sunt pe IT, și foarte pe scurt job-ul de programare mă face nefericit. Nu am lucrat niciodată dar știu cât de mizerabil m-am simțit cât am lucrat până acum la aplicații.
Acum trebuie să mă decid dacă să reiau un proiect pe Java sau ce anume să fac.
Vreau să te ajut, am o situație similară, dacă vrei imi dai Instagram ul tău și vorbim.
anonim_4396 întreabă: