| Andreeeeei a întrebat:

Nu mai pot! Deci pur si simplu nu mai pot! O sa turbez cu mama! Ma stereaza la maxim. Dupa cum stiti e pastele si este multa trb. Si eu eram afara stateam in masina si ascultama muzica la radi ca aveam telefonu la incarcat. Si vine ea la mine si imi zice ca toata ziua nu fac nimic si tipa si ma cearta in gura mare. Minte! Toata dimineata am stat langa ea sa faca cremele la prajituri si ieri la fel. Cred ca m-am dus la magazin ieri de 5 ori si ultima oara a vrut aia sa ma scoata afara. Si maica-mea nici nu accepta parerea altora! Daca o contrazici iti face capu calendar. Si nu numai asta. Acum 2 saptamani eram in camere si stateam pe facebook. Vine ea la mine si imi spune ca toata ziua fac asta si ma cearta(eu nu am stat in ziua aia deloc pe telefon atunci il luasem de 3 minute). Dupa aia imi stinge begu si imi spune sa ma culc(era ora 8). Si dupa aia se duce la tata si ii spune ca stau toata ziua pe facebook si instagram. Ea dimineata pleaca la ore fiind ca e profa deci nu are de unde sa stie. Ajudati-ma! Dau funda ☺ ☺ ☺

Răspuns Câştigător
| Roxana_Valentina_1999 a răspuns:

Sunt de parere ca ar trebuie sa te,, bagi pe sub pielea ei'' stiu cum e, sunt adolescenta si eu laughing cam greu cu orgoliul, dar ar trebui sa incerci mai ales ca e profesoara. Spun asta pentru ca ea vede copii dintr-un alt punct de vedere si cunoaste asteptele negative si cele pozitive, poate iti vrea binele. Uite gandeste-te: sunt adolescenti care stau pana tarziu de miezul noptii pe diferite siteuri iar a 2 zi la scoala sunt morti de obositi, poate ca ea vrea ca tu sa nu fii ca ei sau dependentii de telefoane, ca adevarul asta e, noi adolescnetii din vremea aceasta suntem morti daca nu avem internet, telefon si alte lucruri d'astea. E strsata cand vede atatea lucruri rele si se teme de viitorul tau.Gandeste0te la clipele frumoase petrecute cu ea si atunci o sa o vezi altfel, ajut-o tu sa fie asa cum vreti amandoi. Tu stii ca poate! Cand are nevoie de tine, fa acel lucru si chiar daca nu-ti cere ajutorul tu du-te si ofera-l, iar atunci cand iti termini treburile intreab-o daca o mai poti ajuta cu ceva apoi pleaca, dupa sigur te va lasa si cu telefonul, pc, etc.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Greu cu parintii mai ales la varsta adolescentei. Se datoreaza diferentei de generatii.S-ar putea sa ai dreptate insa nu ai ce face, parintii au intotdeauna dreptate. Vrei nu vrei asta e si trebuie sa accepti pana cand vei deveni major sau mai precis independent sa nu mai depinzi de ei.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Asa sunt parintii n-are rost sa te certi cu ea spune-i ca are dreptate si gata.

| Andreeeeei explică:

Mama preda 90% la filo si socio. Si din toate aceste clase 97% sunt fete. E o scoala de copii cuminti, mai ales fetele laughing))