Ai doi ochi? Ai doua maini, doua picioare, urechi? Esti sanatoasa? Parintii te iubesc?
Daca da, atunci ai tot ce este mai de pret pe aceasta lume. Lasa-i pe cei ce nu merita in pace sa-si vada de viata lor. Si eu eram nemultumita pentru ca nu am prieteni, iar prietena mea cea mai buna pe care o cunosc de 5-6 ani s-a dovedit a fi falsa, intrucat mi-a mintit fostul iubit si el m-a parasit. M-am gandit insa ca am tot ce trebuie atata timp cat sunt la casa mea si cei din familie ma iubesc, ma accepta si nu ma tradeaza. Bafta si nu-ti mai face griji. Asculta o melodie care sa te-nveseleasca. Hai, gata cu lacrimile!
Tot ce am inteles este ca tu te`ai suparat ca ea ti-a zis ca ii pare rau ca ai vazut-o plangand.ok.de ce te`ai suparat?.dupa.am mai inteles ca te`ai suparat pe ea ca s`a combinat cu un baiat pe care ea nu-l placea.si tu nici atat. ok. poate a zis asta din rautate. poate chiar il place, si de aia se comporta asa cu el. unele persoane asa se manifesta cand plac un baiat. tu nu ai niciun motiv sa te superi. pui tot la suflet.si daca nu te-a chemat afara ca nimeni nu te suporta.asta e. nimeni nu e perfect. tu trebuie doar sa nu te mai superi asa degeaba. poate de aia nu te mai suporta nimeni.incearca sa fii mai intelegatoare cu persoanele din jurul tau.ca daca nu. o sa ajungi sa le pierzi pe toate. iar cu fata asta care "te-a dezamagit" tu doar trebuie sa te comporti ca si cum nu s`ar fi intamplat nimic. poate chiar si asa este. trebuie sa o sprijini pentru noua relatie in care a intrat.pentru acele persoane care nu va suporta.
un sfat? invata sa ierti!
A.si in legatura cu baiatul care il placi si nu te place.baga`te cu el in seama. vorbeste mai des cu el.incearca sa fii unde este si el.sa vada ca il placi
Esti doar o extrovertita sau o imploziva intr-o explozie care e cat se poate de pasnica, vorbeste cu un psiholog si o sa-ti spuna. de psihiatru pariez ca nu ai nevoie.
trebuie sa iesi din chestiile astea si in viitor si psihologul te va ajuta cu sfaturi de o valoare inestimabila.
Draga nu merita
Daca vrei sa vorbesti cu cineva da-mi id tau
Si eu am nevoie sa vorbesc cu cineva nici eu n-o duc prea bine
Scuze am gresit cand am scris din cauza ca eram suparata. Baiatul nu ma place pe mine si nici eu pe el nu ea nu-l place pe baiat. Baiatu incearca sa ma indeparteze de proietenel mele nu fac eu nimic si ma supar degeaba.