Buna, te rog sa te calmezi si sa nu te tai pe mana e cea mai mare prostie! Te iei dupa toti prostii ca saracii numai pot trai ca vai ca vai din cauza altor prosti. frate cum sa te tai sau sa te gandesti la asta sa numai recurgi niciodata la asa ceva Dumnezeu ne-a dat viata noi trebuie sa o ingrijim. Altii sufera de boli care cauzeaza moartea!?! Copii mici care lupta pentru viata lor nu se taie ca NU MAI POT NU MAI REZISTA! Gandeste-te la asta si in primul rand tu te consumi pentru niste rasisti? Fata mea in lumea asta e plin de nerusinati din astia. Gandeste-te la copii de culoare care vin tocmai din Somalia in tari ca UK, Italia, Spania, Germani chiar si Romania! Eu stau in Anglia si stiu cum e pentru ca tocmai Bulgarii ne fac tigani si tot ei ne fac pe noi rasisti! Si eu nu sunt romă sau rasista ei sunt prosti ca in loc sa ne pretuim nu conteaza ce fel de natie esti avem acelasi Dumnezeu! Nu trebuie sa cazi in depresie lupta pentru scopul tau daca ai venit acolo pentru o viata mai buna atunci lupta! Daca ai venit pentru educatie atunci lupta! Sa nu iti pese ce zic unii si altii ar trebui sa le zici: Stiti ca ce faceti voi aici se numeste Rasism?! Stiti ca eu am venit pentru o viata mai buna ca in Romania nu ca sa va 'incalc' voua teritoriul. Noi Romanii nu venim de bine aici si nu trebuie sa ne discriminati! Fiecare suntem un egal pe lumea asta! Dar stiti ceva daca mai continuati asa e problema voastra judecati o persoana pentru de unde vine nu pentru ceea ce este! Daca eram o lersoana rea mai ziceam dar nu sunt! Va rog mai intai cunoasteti-ma mai intai si nu ma mai jigniti pentru ca ma doare mai mult decat va imagina-ti voi! Eu sufar mereu pentru cuvintele astea! Sa stiti ca eu sunt mandra pentru ceea ce sunt iar eu nu am nicio vina! Suntem oameni toti albi, galbeni, negrii, indueni, romani, turci, italieni. Ar trebui sa fim uniti nu sa ne jignim unii pe altii pentru nationalitate! Gaditi-va ca dore cand radeti, cand jigniti. Cam atat dar sa le vorbesti frumos si calm asa ca sa ii inmoi si ce mai poti sa faci este sa gasesti un roman/romanca prin aproprierea ta ca trebuie sa fie macar unul si sa te intalnesti poate el/ea te ajuta cu asta nu te da batuta ca daca te dai le dai satisfactie nu te mai taia, necaji ca in viata sunt probleme mai grave decat asta . Incearca sa vorbesti cu parinrintii ei sigur te vor incuraja si sprijinii :* multa bafta si noroc! Sper ca te-am ajutat pentru ca scriind asta simteam cum te simti tu
Iti multumesc din suflet
Ma bucur ca te-am ajutat si sper ca treci si peste asta :* sigur parintii tai au vanit pentru mai bine pentru ca in Romania e foarte greu o sa te obisnuiesti cu timpul la scoala o sa iti faci prieteni si in timp lumea o sa isi dea seama ce fel de persoana esti tu! :* iti doresc numai bine
Gandeste-te ca prostia oamenilor e infinita... iar tu trebuie sa cauti sa nu te contaminezi cu ea. Daca gasesti niste oameni care stau de vorba cu tine, ca sa iti faci prieteni explica-le situatia. Probabil vor intelege... nu se stie. Daca nu gasesti nici o solutie la a iesi din impasul asta, poate ar trebui sa mergi in alta tara.
-Nu e alegerea mea, parintii mei lucreaza aici...
misauratcuviata întreabă: