| Ea_3507 a întrebat:

Nu mai pot! Nu o mai suport pe mama! Am doar 12 ani si deja nu mai pot. Tipa pe mine toata ziua ca nu fac nimic si ca stau numai pe internet. Nu stiu ce sa mai fac! Un sfat, va rog?

Răspuns Câştigător
| BlackVeil a răspuns:

Intreab-o direct, daca poti face ceva sa nu mai fie suparata pe tine, si sa zica absolut tot ce o deranjeaza. Dupa ce aflii toate problemele ei, incearca sa discuti cu ea, si sa ajungeti la un numitor comun!
Apropo, o poti intreba ce ar putea un copil de 12 ani sa faca, iar daca iti da sarcini grele pentru tine, ii zici ca vei avea timp toata viata sa "muncesti", si ca tu trebuie sa-ti traiesti copilaria deocamdata. (bine dar sa nu fi lenesa, mai poti da cu aspiratorul, sau sa speli o farfurie)
Ideea este sa lasi putin de la tine, trebuie s-o intelegi, probabil are multe pe cap (asa cum au toti parintii).

13 răspunsuri:
| secret_2599 a răspuns:

Hmm, asa eram si eu la varsta ta. La mine mama era si invatoare si normal ca nu ii placea sa ma vada stand degeaba. Dar se invata, pana la urma. Tin minte ca stateam cu mana pe monitor si ma faceam ca invat si cand intra in camera inchideam monitoru sau scoateam cablu din priza laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga diana eu iti dau sfatu sa nu te supri pe ea, ea doar la binele tau se gandeste si intreab-o ce o supar poate iti va raspunde

| Nechaty a răspuns:

Pai nu stiu fa si tu ceva... Apoi isi castiga increderea in tine si nu mai are treaba, poarta-te frumos, fa-o sa inteleagawinking

| Cryss_2345 a răspuns:

Incearca sa fii mai pe plaakul ei. las-o mai usor cu netu. Fa din propria initiativa putina curatenie prin casa. Dupa ce luati masa. ajut. o sa o stranga. Incearca sa conversezi mai mult cu ea.si sa ii intri si mai mult la suflet.baftahappy

| Libelle a răspuns:

Gandeste-te ca poate are dreptate.Si mie imi face la fel. Dar sunt total de-acord cu criticile ei.
Daca nu mai vrei cearta incearca sa faci ceva util, care sa ii dovedeasca (,)ca nu traiesti numai cu ochii in monitor.
Si in plus sunt si alte activitati.Ai putea sa iesi pe-afara, sa te dai cu sania, ca tot e zapada.Ai putea acum ca vine Revelionul sa ajuti la curatenie si la bucatarie.happy
Sincer, daca zici ca nu mai poti din cauza ca te certi cu mama cei care chiar au probleme ce sa mai zica?

| Ea_3507 explică:

Am uitat sa zic ca a zis ca de la 1 ianuarie imi taie internetul si eu nu vreau asta! crying

| Ella061 a răspuns:

Pai e adevarat ca stai numai pe internet? daca da are dreptate intr-un fel, daca nu incearca sa vb cu ea si sa-i spui ce te deranjeaza

| 4b a răspuns:

Nu sti ce sa mai faci? pai dania, lasa fato netu si mai ajut-o si pe mami la treaba...nu te mira de ce te trateaza asasad pffff, si doar 12 ani...aoleooooooooooo. deci, vezi ce faci, succes!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai ajuta si tu prin casa
asa de model... da cu aspiratorul si din alea
esti mare deja poti si tu sa ajuti putin

| bogdang a răspuns:

Esti fata, ce sa-ti fac... incearca sa faci macar curatenie, sa vada ca faci ceva util, oricum asta nu poate sa dureze foarte mult.

| Andruta a răspuns:

laughing parca am fi surorilaughing lasa`mi id tau in mesaj sa vb pe mess mai mult.

| AlexXxSudStiL a răspuns:

Buna, pai nu mai sta nici tu mult pe internet, formeaza-ti un grup de prieteni/amici, sau fa-ti un iubit si iesi pe afara plimbate, distreaza-te ca viata nu-i asa de lunga, profita cat merge :X

| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck

Toti adolescentii trec prin asa ceva! Si ai mei isi ies din minti cand vad ca stau mereu si ma holbez la "aceea cutie". si nu-i ajut cu nimic!
Cel mai bun remediu pentru a o impaca pe mama ta dar si mufturile tale ar fi sa-ti faci un mic program!
Nu uita ca si mami tau are nevoie din cand in cand de o mana de ajutor mai ales cu sarbatorile astea cand trebuie sa faca curatenie si atatea feluri de mancare!
SURPRINDE-O! INTR-UN MOD PLACUT! RENUNTA LA O ORA DE Calculator. si ajut-o la curatenie. la bukaatrie! vei vedea ca o vei mai indulci si relatia mama fiica va deveni mai armonioasa! SUCCES! fundita?