Exagerezi. Ok cred ca cel mai bine ar fi sa lucrezi mai intai la stima de sine si abia dupa aceea sa o abordezi. Ideea e ca nu ai nimic de pierdut. Nu e greu sa o faci sa inteleaga ca esti sincer si ca ai intentii serioase (crede-ma se vede). Iar daca te respinge nu e sfarsitul Universului, balta mai are peste iar tu un viitor intreg inainte.
Nu-i nimci, vei mai creste si te vei schimba, asa fac toti copii mici care viseaza cai verzi pe pereti, sau la lucuruir pe care nu le pot avea.
Asa patesti la varste mici, insa dupa ce mai cresti si vezi/experimentezi mai multe lucruri, o sa ai o durere viscerala la 2 metri de.
Totusi lasa dramele, si vorbeste cu ea, s`ar putea sa fii surprins ce se poate intampla.
Nu, nu se intampla nimic..sunt un depresiv, singuratic si tot ce mai vrei.
Sigur nu ii pasa de mine.
Daca tie nu`ti pasa de tine, cum ai vrea sa-i pese ei? LuL Invata sa fii altfel si nu vei mai avea aceasta problema, sau baga capu intr-o galeata cu apa. Daca erau toti ca tine, nu mai exista specia umana.
Are tot ce isi poate dorii...sigur nu ii va pasa..sunt sigur de asta.
Tatal tau ce parere asta despre asta? Vorbeste cu el daca pe noi nu ne crezi.
Nu vorbesc cu parintii chestii de astea legate de sentimente si chestii.
Încercarea moarte nu are!
De ce să stai si să te întrebi peste ceva timp " ce era dacă?!" Mai bine să faci o tâmpenie acum, decât să regreți că nici măcar nu ai încercat!
Nu se oprește totul la o singură femeie. Preferi să te comporți atât de imatur și să dai vina pe tine, ceea ce mi se pare o adevărată prostie. Treci peste, că vei cunoaște altele mai speciale.
Ba nu...In Romania nu am asemenea sanse.
Pentru ca sunt imatur.
E prima persoana la care se intampla asta.e ceva gresit cu mine si stiu.
Ai încercat chiar atât de multe femei din România încât să ajungi la concluzia că totul s-a terminat?
Se vede că ești mic.
Nu e vorba de relatie, femei, orice altceva.
Nu te putem ajuta dacă nu ne spui clar ce problemă ai. Noi n-avem de unde să ghicim.
Cum adica nu o vei cunoaste niciodata? Nu poti lua legatura cu acea persoana?
Sigur nu ii pasa de mine...sunt un nimic pe langa ea...
In schimb ea are tot ce isi poate dori.
Nu gandi asa. Daca intr-adevar este o persoana speciala, o sa pretuiasca sentimentele tale. Fa-ti curaj si arata-i-le!
O sa par un milog idiot, care minte de rupe.
Nu, nu mai are in Romania...Am intalnit doar idioti...asa ca mai bine ma izolez de restul.
Sau poti sa mai cauti. Faza cum ca ai fi intalnit doar idioti ma intriga. Ar trebui sa incepi sa accepti defectele celorlalti si sa le vezi si calitatile. Altfel o sa ajungi un mosneag acru fara prieteni. Gandeste te la asta
E complicat, nu am ajuns sa cunosc asa de multe persoane inca.
Sunt dispus sa le accept defectele.
Atunci nu ai de ce sa renunti.
E mai greu decat crezi...
As putea sa ti cer detalii dar m-am plictisit deja asa ca o sa ti urez doar bafta!
Exagerezi. Ok cred ca cel mai bine ar fi sa lucrezi mai intai la stima de sine si abia dupa aceea sa o abordezi. Ideea e ca nu ai nimic de pierdut. Nu e greu sa o faci sa inteleaga ca esti sincer si ca ai intentii serioase (crede-ma se vede). Iar daca te respinge nu e sfarsitul Universului, balta mai are peste iar tu un viitor intreg inainte.
Nu e vorba despre o fata, sau relatie.e o persoana speciala...pe care nu o sa o cunosc nicioadata.