| g3orgy a întrebat:

Nu mai pot sa ma opresc din plans. nu venii bine acasaa si incepu mama sal bata pe fratele meu ca face tampenii dupa aia sari si ma batu pe mine numai pot simt ca numai am pentru ce sa traiesc asa crede ea ca e bine ca eu la 14 ani sa primesc bataie de la parintii nu pot sa ma opresc din plans m-am jurat ca plec de acasaa de nebuna ca numai pot. fratele meu are 3 ani si numai eu am chinuit sh am avut grija de el si acum eu sunt de vina ca face prostii numai pot sigh ce sa fac? ma scuzatzi daca am gresheli da chiar simt ca numai am pentru ce sa traiesc asa cred ei cae bine sa ma bata. eu am mila de toti si de mine nici unu toate oalele se sparg in capu meu crying eu sunt "oaia neagra" totu incepe de la mine. eu ma consum ca proasta si pe ei ii doare in cur nici acolo numai suport sad

10 răspunsuri:
| UninspiredName a răspuns:

Vb cu protectia copilului ca nu e normala la cap maikta...frate...sa iti bati copilu'. pai la ce l'ai mai facut? tata nu ai? vb cu el

| pink_sunshine a răspuns:

Imi pare rau pentru tine sincer e o situatie tare urata dar daca pleci de acasa ce faci unde te duci? ai doar 14 ani si nu cred ca ai prea multe obtiunicrying asa daca ramai acolo o sa fie greu si incontinuare dar il ai pe fratiorul tau langa tine si il poti proteja.

| clauss a răspuns:

Fi tare georgi, iart o si tu pe mama ta, probabil a avut o zi mai grea si eu am un frate mai mic si asa ceva se intampla si la noi, eu eram cel care plateam pentru amandoi, eu fiind si mai linistit. Si unde vei pleca, ai doar 14 ani, te duci pe strazi sa fi luata de proxeneti, sa si bata joc de tine derbedeii, stai linistita in casa si cauta sa o faci pe mami sa inteleaga ca nu cu bataia rezolva totul. TE PUP

| oareux a răspuns:

Cel mai bine suna la protectia copilului. http://www.copii.ro/content3a9f.html?id=6. telefonul e gratuit, parinti nu pot afla, si ei te inteleg si iti explica ce sa faci:(. Te pot lua pe tine si pe fratele tau, si sa te duca intr-o familie iubitoare si pe parinti tai ii vor decadea din drepturile parintesti. Gandeste`te bine ce faci

Te pup si ai grija

| Razvan a răspuns:

Vorbeste cu tatal tau. El ce parere are despre asta?

| JustShadows a răspuns:

Buna!sadDaca situatia ta e asa cum e si ala mine atunci incearca sa fi puternica, oricat de tare te-ar durea, si gandeste-te ca atunci cand te doare o faci pentru fratele tau.nu stiu care este cauza pentru care parintii tai se poarta asa cu tine, insa daca sunt asa cum sunt si ai mei, atunci ceea ce trebuie sa faci este sa nu mai lasi certurile din familie sa te afecteze atat de mult, stiu ca-ti pare imposibil in prima faza, dar gandeste-te ca nu trebuie sa pui totul la inima, asa cred unele persoane ca pot rezolva unele chestii prin violenta. Pune-te pe invatat si cand termini liceul incearca sa intrii undeva la o facultate care sa=-ti dea mai multe posibilitati angajeaza-te ia-l si pe fratele tau si mutati-va impreuna.Stiu ca iti este greu fiind copils a treci prin asa ceva, ia-o ca pe o experienta din care ai de invatat, invata din greselile parintilor tai pentru a sti cum sa reactionezi si cum nu pe viitor.
Stiu ca vei putea, fii puternica!
Ai grija de tine, si de fratele tau(fiind micut nu realizeaza ce faci si sunt convinsa ca nu ar vrea sa platesti pentru greselile lui, fa tu rorul surorii mai mari, si ai grija de el)>big grin

| BlairWaldorf a răspuns:

Daca pleci de acasa trebuie sa il ia si pe dratele tau, doar nu poti sa il lasi sa fie batut! Dar eu zic sa nu faci gesturi pripite cum ar sa ceri la protectia copilului. Cine stie peste ce fel de oameni dai. Ei sunt parintii tai, deci incearca sa le vorbesti deschis despre ce simti. Sau, daca ai vreo ruda apropiata spune-i poate vorbeste ea cu parintii tai happy

| pwp a răspuns:

Imi pare rau pentru tine. du-te la protectia copilului.sau daca ai vreo ruda sau niste prieteni unde poti sta.nu e normal ce face mama ta! poate are probleme la cap.ar trebui sa isi faca un control.noroc!

| perro12 a răspuns:

Nu ii intelege gresit, este greu sa fi parinte... happy mai ales ca au 2 copii.Gandestete sa vi stresata acasa si baiatul tau face prostii.incepi sa-l certi, dar oricum el nu intelege deaorece este prea mic si vrea sa se descarce, din pacate si cazut tu in fata ei happy.
Trebuie sa fi intelegatoare nu este usor. mai ales ca se adauga probleme de zi cu zi, stii tu picatura cu picatura si odata va curge din paharwinking.

Ce naiba aveti cu "Protectia Copilului" nu este un caz special, nu a batut-oincat sa fie incostienta LOL. Daca ar apela inseamna sa-i ia de langa parinti... dar cred ca ea isi iubeste parinti si nu vrea sa-i schimbe.In plus se mai intampla. Apelezi la protectia copilului cand situatia se repeta des si esti batut/batuta in fiecare zi.

HF sper sa rezolvi problema

| Kazumi a răspuns:

Crezi ca esti singura care a mancat bataie? Si eu am 14 ani si mai primesc si eu cate o palma dar rar de tot.Sunt parinti... e imposibil ca mama ta sa nu te iubeasca o fi fost mai stresata gandeste.te ce ai fi facut tu in locul ei.Eu am o sora de 7 ani si mereu tot ce face ea cade pe capu meu stiu cum e.Dar ce puii mei pentru o bataie sa suni la Protectia Lu Dracu? Asta e deja prea mult.Incearca sa intelegi poate e si vina ta de exemplu fratii mai mici mereu imita ce facem noi si poate din cauza asta mama ta spunea ca e vina ta.Si a mea face lafel.Cred ca toate familiie cu 2 copii sunt lafel.Stai tu linistita ca o sa ii treaca si renunta la figitu de acasa ca nu suntem in filmele SF.