anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai pot sa vb nimic cu părinții ca nu-i duce capul! Eu m-am săturat...m-am angajat numai ca sa ii ajut pe ei si restul de ce mai am nevoie pentru o haină..ma refer la salar! Oricum muncesc, dar banii nu au niciun efect de fericire pentru mine. Eu am in gand să mă calugaresc! Le-am spus asta si lor dar îmi rad in fața, pur si simplu nimeni nu ma intelege! un sfat?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi de ce să te călugărești? numa că te enervează părinții?! laughing))

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca nu ai atractie spre calugarie u o face. Daca muncesti, de ce nu te separi de parinti? Ii poti ajuta si de la distanta. Sunt multi tineri care traiesc singuri. Iti poti unii viata cu o femeie.
Cati ani au parintii tai?
Nu pe toti oamenii ii duce la fel capul. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere. Dar trebuie sa-i acceptam asa cum sunt. Toti avem defecte: unii mai mari, altii mai mici.
Spui ca te-ai angajat sa-ti ajuti parintii. Daca te calugaresti, cine ii mai ajuta? Sa nu uiti ca ei, asa cum sunt, te-au crescut.

| mgtow a răspuns:

In armata nu platesti chirie, poti munci acolo ca soldat numa sa treci probele de admisie

| FreddieM a răspuns:

Faza asta cu ajutatul parintilor nu o inteleg. Ok, daca au o gospodarie uriasa, cu animale, sau au teren si au nevoie de ajutor, atunci da, sari primul daca esti disponibil.
Dar daca nu-s handicapati sau batrani, cum de pretind ajutorul tau? Natura a facut in asa fel ca ei sa ne ofere ajutorul, nu noi lor. Sper sa nu te jignesc, sper de asemenea sa fie sanatosi si in putere, dar daca sunt normali si capabili mi se pare ca iti cam,, exploateaza" disponibilitatea, energia, eforturile si bunatatea ta cu buna stiinta. Daca nu te pot ajuta cu nimic, macar sa nu te exploateze, ce naiba.
Mergi pe drumul tau amice, e evident ca ai toate atuurile ca sa traiesti autonom, doar asa ii poti educa care e rolul lor de,, parinti"
Multa sanatate tuturor si vremuri mai bune.

| Stropdeploaie a răspuns:

Pai calugareste te! Cine te ar opri! Sau de ce nu pleci in viata pe cont propriu! Sa stai undeva cu chirie!