| singursitrist a întrebat:

Nu mai pot stau cu pozele la piept si cu o lama in mina vreau sa mi tai venele sa scap de suferinta asta. nu ii pasa de mine asa ca nu mai vreau gata

8 răspunsuri:
| firstb a răspuns:

Omule bun. stai calm. ca mai vin si altele. a trait si eu astfel. dar nu m-am gandit. la asta. mai bine bei. cateva beri. sau ceva. tarie... las` parcariile astea. ca mai sunt destul de mult femei in lume.

| zOoTeam a răspuns:

Manule stiu prin ce treci...
am vrut sa fac si eu la fal dar mai intai am stat si m-am gandit ca nu am de ce sa ii fac rau corpului meu pentru ca nu el ti-a gresit...
vorba lui firstb bea cateva beri si incearca sa te gandesti la atceva...
incearca sa o uiti... daca te gandesti numai la ea mai rau iti faci...
mai bine stai calm... stiu ca e greu... dar e mai bine asa
thanks!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca faci asta din cauza unei fete.Proasta decizie.Daca spui ca nu ii pasa de tine,atunci tu crezi ca merita sa-ti tai venele pentru ea? Nu merita. Asa ca asculta niste muzica buna,iesi cu un prieten,bea ceva, da-ti doua palme si sa vezi cum iti revii. Daca ai patit asa cu fata aceasta,inseamna ca ea nu este persoana potrivita pentru tine. Inseamna ca va veni o fata care sa te merite si sa te aprecieze pentru ceea ce esti. Nu s-a terminat lumea la o fata, sunt atatea.Ce naiba, esti barbat?! Fii increzator si priveste inainte. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taietile in liniste si nu mai posta aiurea, nu impresionezi pe nimeni! nu avem nevoie de dinastia ca tine...

| zOoTeam a răspuns:

Man tine id asta: ady_badea23
vorbim mai multe despre tine... poate te pot ajuta...

| FavoriteSmile a răspuns:

Asta nu te va ajuta si pe ea nu o va intrista nici pe ea cel mai bine e sa ridici capul sus, sa ii arati ca tu esti mai bun si mai tare ca ea pentru ca atunci ea tot ea va regreta deci pur si simplu fii tare si rteci peste! ea se va intoarce la tine daca a tinut doar sa vada ca esti puternic pentru ca asta cauta fetele in ziua de azi. ti-o spun din propria experienta happy asculta-ma cand o sa uiti de ea ea isi va aminti ( echilibrul )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taieti-le in ***, nu ma intereseaza.Da sa intelegi un singur lucru:
Esti singur pe lumea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-ma sa ghicesc. Te-a parasit pentru altul.
E o perioada de cateva zile, apoi cu trecerea timpului vei uita. Poti sa iti gasesti alte ocupatii prin care sa uiti de asta, crede-ma ca se poate. Succes!
Ce dobitoc s-ar sinucide pentru asa ceva? Sau cauti doar atentie?