De acord cu tine. Clasa a VIII-a mi se pare exagerat de grea! N-avem decat 1-2 luni de cand a inceput scoala, si profesorii ne incarca cu atatea teme, de invatat, de parca maine am avea capacitatea! Nu mi se pare un lucru deloc normal. Pana in iunie, uitam tot! Plus ca, referindu-ma la romana si mate, acesti profesori uit ca NU avem doar aceste ore! Eu din contra. Daca imi da multe teme, mult de invatat, imi pierd puterea de concentratie si nu mai pot intelege nimic! Vorbeste cu ai tai, si spune-le ce ai spus si aici. Si cat despre viitorul tau. asigurati-l si fa-l cat mai bun! Clasa a VIII-a nu dureaza o vesnicie. Eu am vorbit cu unii profi, si majoritatea au inteles. Nu te gandi acum sa te lasi de scoala, chiar daca acum e geu. Mai ales ca ai terminat bine anul trecut. Succes in continuare.
Vai.Si eu sunt a 8a si te inteleg.Desi din cate spui tu am mult mai putin.Deci la romana da cu zecile de ex..la mate 3-4 pagini de caiet mic..si la toate materiile iti cer.Inca nu ne-au venit caietele cu testele finale(modele) si inca nu a inceput cosmarul. Vorbeste cu ai tai. explica-le.Din cate spui incerci sa fie bine, sa iei note mari.
Felicitari!
Nu renunta la scoala, invata asa cum poti.
Va trece si anul acesta.
Dar spun sa vorbesti cu ai tai.Macar sa scapi de acele certuri. Poate te mai ajuta ei.
Mult succes!
Eu acum 2 ani ma term clasa a 8 acum sunt a10 si mie nu mi se parea char asa de greu. bine nu prea imi invatam aveam note de 6 7 8 9 si 10 dar am trecut si de testare si acum e usor la liceu (app tot nu mi invat nici la lice si sunt al 3 pe clasa )
Buna,
Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!