Buna Krissy ><
Stii.si eu cand eram in clasele 1-4 (mai alex in 3 si 4) imi schimbam prietenele. cred ca avusesem vreo 7. pe atunci .
Eu zic: 1. Sa vorbesti cu ea. sa lamuresti ca nu ai barfit'o, sa nu se poarte si ea ca Iulia. Sa nu te barfeasca nici ea, sa nu fie de partea celor care te injura. Nu are de ce sa plangi pentru asta. Totul se rezolva prin comunicatie . (da stiu. Greu! ).
2. `Tavi s-a tampit rau () da-l in plata mea. Mai sunt si alti baieti. Nu s-a terminat. Nu trebuie sa suferi pentru el. Stii. asa faceam si eu odata cu unu' pana am trecut la Alexutsu meu . Gaseste pe cineva care are incredere in tine, care sta cu tine, care nu te jigneste. De ex. eu cu Alex daca ne zicem o data sau de 2 ori pe zi: prostule , nebun/o sau chestii din astea. ni le zicem in gluma. Intreaba'l daca a glumit. Daca nu, inseamna ca a luat-o pe aratura .
Stai fata linistita nu a venit inca APOCALIPSA mai e. Sii daca vine asta e. Plecam si noi pe luna. Am rezervare. Vii ?
1.Pentru inceput trebuie sa stii ca comunicarea e cea mai buna solutie in orice tip de relatie, precum si in cea de prietenie. Vorbeste cu prietena ta si spune-i ca nu ai barfit-o, si daca spune ca alta e cauza, intreb-o care e, ca sa lamuriti o data situatia asta. Daca iti este prietena adevarata te va intelege.
2. Daca te-a facut idioata nu trebuie sa plangi pentru el, e clar ca nu te merita si nu ai de ce sa suferi.Vei intilni dragostea adevarata si tu.Succes
1.prietena ta. cred ca ar trebui sa vorbesti serios cu ea si sa ii explici cum au stat de fapt lucrurile fa-o sa inteleaga ca tu esti prietena ei adevarata.
2.chiar daca si prietena ta il place pe baiatul respectiv nu merita ca tu sa-ti faci gand rau. daca baiatul te jigneste inseamna foarte clar ca nu te merita si pur si simplu n-are rost sa plangi din cauza asta. o sa apara si baiatul care iti este destinat, doar ai rabdare.
chestiile astea nu sunt niste aiureli pentru ca si mie mi s-au intamplat. mult succes si nu mai plange degeaba lucrurile se vor rezolva de la sine.
Lucrurile nu se rezolva de la sine trebuie sa te implici si tu datoria ta este sa fii foarte sincera si convingatoare si cind vb cu prietena ta cea mai buna foloseste versii cum " Vrei crede-ma vrei nu dar eu m-am deschis asa de tare pentru prima dat" si cred ca o sa va impacati insa cu baiatul acela nu stiutiu nu pot sa spun nimic caci de abia am 12 ani si nu ma pricem la dragoste m-am indragostit si eu dar nu era ceva serios