anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai rezist mama mea ma injura non stop si ma face in toate felurile ca asa are ea chef si nu mai rezist i-am zis asta de multe ori si m`a injurat si mai tare tot ce vreau e sa scap de ea sa plec la alta familie sa apelez cumva pe ent la protectia copilului ca si fratele meu da nin stop in mine si mai da si eacryingnu mai rezist deci chiar nu mai rezist ce sa fac? Va rog fiti seriosi si nu vreau raspunsuri gen discuta cu ea pentru ca cu creaturile ca ea nu pot vorbii si nu spuneti ceva gen fugi de acasa. Ce sa fac ca nu mai rezist nici o data nu m`a iubit mereu m`a injurat si a dat in mine cu pumnii si palmele si de ex eu am cifoza si trebuie neaparat sa merg la doctor si nu ii pasa, am si probleme cum imi stau dintii si nu vrea sa imi faca aparat dentar. Ce sa fac vreau sa scap de ea sa dispar din familia asta!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la Protecția Copilului, este singura ta scăpare.
Pa, pa.

| iJustWannaDance a răspuns:

E o problema grava. ar trebui sa apelezi la protectia copilului. e f urat sa fii maltratata d propria ta fam.

| anonwhy a răspuns:

Şi pe mine mă înjură. Când văd că se enervează pe mine plâng sau mă culc sau ies din cameră sau rup foi dar scriu pe ele înainte un mesaj în engleză pe care nimeni nu îl înţelege. laughing M-am săturat şi eu, dar nu am ce face.