| N@sty dream a întrebat:

Nu mai rezist, nu mai am nimic bun in viata asta in afara de familie, in rest in toate am clacat cat se putea de bine, prietenii s-au dus, prietena s-a dus, moralu meu s-a dus si el si aproape toti banii ii bag la pariuri sportive de 3-4 ani.Am o viata pe care nu o doresc la nimeni si daca am gresit cu ceva mai mult Dumnezeu sa ma ierte...nu cred ca mai pot...

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si ce nu poti fi fecricit singur? Si inca cumhee hee
Daca tu nu inveti sa traiesti cu propria persoana, sa te accepti pe tine si trecutul tau nu cum sa o iei de la zeroraised eyebrows
Si e pacat. Timpul nu poate fi dat inapoi ca sa iti indrepti greselile si nici inainte cum de multe ori vrem. Timpul de fapt reprezinta prezentul.Pana la urma tie iti apartine decizia finala:daca te schimbi sau ramai asahappy

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu fii trist si ingandurat, bucura-te ca esti sanatos, zambeste, viata este foarte frumoasa daca stii cum sa o traiesti. Toti trecem prin anumite perioade din viata cand, necazurile aproape ca te doboara, trebuie sa speri si sa ai incredere in tine.

| gigiro a răspuns:

Nu vreau, dar trebuie sa fiu dura, esti bonlav, stiai asta? Sau te ascunzi inspatele adevarului? Nu pari un las, de ce nu recunosti ca esti un jucator inrait, ca singura ta ratiune in viata este jocul? Esti la fel de bonlav ca un alcoolic, bulimic, anorexist, drogat, etc.Singura solutie, psihologul.

| hamsterx a răspuns:

Fiecare a trecut prin momente grele in viata, stiu ca sfaturile acum nu te ajuta prea mult si ca nu le vei baga in seama, probabil dar tot ce iti pot spune este sa incerci sa treci peste.nu e capat de lume.prietenii daca ti i-ai pierdut inseamna ca nu au fost prieteni adevarati, asadar iti poti face oricand altii daca vrei.la fel si prietena, sunt multe fete pe lumea asta si o vei gasi pe cea potrivita cu siguranta, trebuie doar sa stii s-o alegi.incearca sa reincepi o viata noua, sper ca vei tine totusi cont de sfatul meu happy

| alina_4026 a răspuns:

Viata merge inainte.De cite ori am gindit ca tine.Insa acest lucru nu dureaza o vecie, orice om trece prin obstacole daca nu ar fi ele viata ar fi plictisitoare de tot.Acum treci prin asa momente insa este imposibil ca la o persoana sa fie doar rau.Asa poate fi doar cind acea persoana vede totul negativ.Toate lucrurile nu sint complicate trebuie doar sa gindesti pozitiv sa analizezi lucrurile daca ai nevoie de ajutor apeleaza.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci renunta la pariuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasati-l in pace ca tocmai a gasit pe cineva si el de sf.Valentin.Se va sinucide data viitoare.