| Genuitoarea a întrebat:

Nu mai rezist.Pur si simplu,nu mai pot! Nu stiu ce sa mai fac, parca totul merge prost..Incerc de cateva zile sa imi pastrez buna dispozitie si sa ma prefac ca sunt ok si deodata apare cv si simt ca mor, imi vine sa plang intruna..Ma simt singura si plina de probleme..Am nevoie de cel mai mic sprijin..sa imi zica si mei cineva macar sa fiu tare..sunt la pamant!

Răspuns Câştigător
| rocketguy3321 a răspuns:

In primul rand iti zic ce m-ai rugat: fi tare!
In al doilea rand: stiu cum te simti, si eu is exact la fel in momentul asta sad
Ma rog, nu ma simt "singura", ci singur. Te-ai prins
Eu sunt la facultate in Franta, anul I. Aici presiunea e enorma! Sunt cu familia aici, dar nu ma inteleg deloc cu ai mei, asa ca e intr-un fel mai rau decat daca as fi singur. Dar problema e ca nu imi permit sa ma mut intr-un apartament singur.
Tot din cauza banilor a trebuit sa incep sa lucrez. Am facultate de la 8 in fiecare dimineata, pentru care trebuie sa ma trezesc la 6 si 15, pentru ca e in alt oras universitatea. Termin in fiecare seara in jur de 5-6, ajung inapoi pe la 7-8. Lucrez part-time pana la 10 si apoi acasa continui ce ar fi trebuit sa fac la lucru intre 6 si 8, de la 10 la 12. In 3 saptamani vine sesiunea, si nu stiu ce o sa fac. Daca imi pic examenele nu mai pot face nimic, nu imi permit sa repet un an aici din cauza taxelor, iar in tara nu am la ce sa ma intorc.
Simt o presiune incredibila, is obosit tot timpul de la lipsa de somn si oricand ceva nu merge bine in timpul zilei, parca simt ca explodez!

Stiu cum te simti. Nu iti cunosc exact detaliile, dar eu ti le-am dat pe ale mele, ca sa intelegi ca stiu. Eu nici nu am cu cine vorbi despre nimic, mai tin sa mentionez. Poate tu ai noroc si ai pe cineva care te poate ajuta in perioada asta. Sper sa ai!

Ce pot sa iti spun? ce imi spun si mie in fiecare noapte inainte de culcare: ca maine o sa fie mai bine, o sa vezi! Si chiar daca nu va fi, macar spera ca va fi! gandeste-te ca inca mai ai ceva pentru ce munci, mai ai ceva care iti da speranta de mai bine. Gandeste-te ca poate fi mai rau, dar nu e! Ca poate va fi mai bine maine, sau poimaine, sau peste o saptamana, doar ca mai trebuie sa mai rezisti un pic asa, ca asta va trece si va veni soarele intr-o zi, si ca atunci cand va veni, o sa iti amintesti de momentele cand ai muncit si ai suportat, ca sa ai mai tarziu ceva al tau.
Spune-ti ca tot ce faci si prin ce treci are un scop anume, bine definit, si ca toate clipele grele iti vor fi rasplatite.
Trebuie sa crezi ca exista o luminita la capatul tunelului si ca trebuie doar sa ajungi la ea, sa nu renunti pana nu o gasesti.

Nu stiu ce sa mai spun, is obosit.

Sper sa
Nici nu stiu ce sper. Pentru tine, pentru mine, nu stiu. Sper sa stiu maine, sper sa stiu ce vreau si ce astept de la viata. Sper sa stii si tu ca e ok sa astepti chestii de la viata.
Sper sa fii ok. Sincer.
Daca vrei sa vorbim, trimite-mi un email la andreichirtes@yahoo.com, sau adauga-ma in lista la messenger.

Noapte buna! Si vise placute!

| Genuitoarea explică (pentru rocketguy3321):

Nu ma asteptam sa aud asa ceva..si pe de-o parte ma face sa ma simt mai bine pentru ca ai dreptate..eu am persoane cu care sa vorbesc...imi pare nespus de rau pentru tine dar cred ca se merita sa muncesti atat. poate intr-o alta viata sau poate ca viata mai tarziu iti va oferii ceva mai bun si mult mai frumos.Te-am adaugat pe mess..ma ipresioneaza puterea ta, cu atatea pe cap inca ai puterea sa incurajezi pe altcineva si in primul rand pe tine.Vom discuta pe messenger mai multe, chiar vreau sa tinem legatura.Fii tare! :*:*

| Genuitoarea explică (pentru rocketguy3321):

Si iti multumesc enorm de mult, m-ai ajutat sa imi gasesc increderea in mine!

| rocketguy3321 a răspuns (pentru Genuitoarea):

Ma bucur! Sincer!
Deci o meritat sa stau noaptea sa scriu raspunsuri lungi pe TPU happy
Abia astept si eu sa vorbim. Ii foarte tare sa mai vorbesc cu cineva din tara (nu ai precizat, dar am presupus ca esti din Ro), ma rog, in afara de ai mei :/
Bun, hai ca mai am azi un eseu de scris straight face Trebuie sa fug, vorbim pe mess happy

3 răspunsuri: