| babygyrl a întrebat:

Nu mai stiu ce sa fac. NU mai vreau sa merg la scoala, sunt intr-o scoala noua fara fostii colegi, macar unul si ma simt fff singura, suntem 15 fete si numai eu stau mai mult singura. Plus de asta suntem o clasa foarte tare si nu pot invata indeajuns, nu pot lua meditatii la mate ca nu am de la cine pentru ca profu meu nu da si nu stiu nimic, nu inteleg si profu stie si nu vrea sa ne mai explice si ne da numai teste. Pana acum eram pe primul loc acum nu stiu ce s-a intamplat si nu mai invat ca inainte. ce sa mai fac?

1 răspuns:
| tweetym a răspuns:

In prumul rand, ar trebui sa stii ca inveti pentru tine, nu pentru altii si cu atat mai putin pentru note. Notele sunt trecatoare, important este cu ce ramai dupa ce termini scoala. Daca matematica iti face probleme, atunci alocai mai mult timp, uita-te cu calm peste exercitii si peste lectia predata de prof in clasa si incearca sa le dai de capat. Daca nu reusesti de una singura, vorbeste cu parintii sa iti caute un alt profesor pentru a merge la el la meditatii. Spor la invatat!