Am calculat BMI-ul (body mass index) tău, rezultatul este 17, 8, ceea ce pentru vârsta și sexul tău sunt normale, poți să încerci să te mai rotunjești, dar ai grijă să nu neglijezi sportul. Pentru picioare și fese este bine să faci atletism sau handbal, pentru tot corpul înotul este "the best". In privința alimentației să nu exagerezi, să-ți bazezi alimentația pe cereale integrale și produse din acestea, legume, fructe și semințe (crude, dovleac, nucă, fistic, s. a.), să nu ignori lactatele și carnea alba (peste, pasare). Dulciurile, grăsimile saturate (inclusiv margarina), făina albă sunt de evitat. Nu este niciodată prea repede sa faci schimbări în bine, dar de multe ori poate fi cam târziu.
Când iți mai zice unul ca ești prea slaba sa te gândești ca de fapt îți face un compliment, pentru-că ești cum trebuie să fie oricare fată de vârsta ta.
Tiii, ce slaba ești! - am vrut sa-ti fac si eu un compliment
Mie mi se pare ca areti bine! din cate vad in poza pai papa mult, leneveste este f usor sa te ingrasi eu incerc sa slabesc crede-ma e mult mai greu!~
Idkrjek întreabă: