| deiutza_9183 a întrebat:

Nu mai stiu ce sa fac sa pun niste kg pe minesadam 18 ani 40 de kg si 1.50 m la varsta mea e cam ciudat sa arat asa nu pot sa zic sani am si putina burtikahee heedar am picioarele subtiri si fundu mikcryingsi de mult ori ma simt aiurea cand imi zice unu altu ca is slaba fac tot posibilu sa ma ingras dar nu pot. Ce credeti ca ar trebui sa fac? mersi:*:*

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Am calculat BMI-ul (body mass index) tău, rezultatul este 17, 8, ceea ce pentru vârsta și sexul tău sunt normale, poți să încerci să te mai rotunjești, dar ai grijă să nu neglijezi sportul. Pentru picioare și fese este bine să faci atletism sau handbal, pentru tot corpul înotul este "the best". In privința alimentației să nu exagerezi, să-ți bazezi alimentația pe cereale integrale și produse din acestea, legume, fructe și semințe (crude, dovleac, nucă, fistic, s. a.), să nu ignori lactatele și carnea alba (peste, pasare). Dulciurile, grăsimile saturate (inclusiv margarina), făina albă sunt de evitat. Nu este niciodată prea repede sa faci schimbări în bine, dar de multe ori poate fi cam târziu.
Când iți mai zice unul ca ești prea slaba sa te gândești ca de fapt îți face un compliment, pentru-că ești cum trebuie să fie oricare fată de vârsta ta. happy
Tiii, ce slaba ești! - am vrut sa-ti fac si eu un complimentwinking

1 răspuns:
| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Mie mi se pare ca areti bine! din cate vad in poza pai papa mult, leneveste este f usor sa te ingrasi eu incerc sa slabesc crede-ma e mult mai greusad!~