| Geo14 a întrebat:

Nu mai stiu ce vrea! am avut o relatie de 1 an si cateva luni cu un baiat cu 3 ani mai mare decat mine, toate buna si frumoase, dar exista o problema aceea ca nu eram din acelasi oras. el avand 17 eu 14 si cateva luni. e un baiat de treaba, foarte cuminte, abia dupa 1 an l'am sarutat ...de fapt el pe mine, asta mi-a dat de inteles ca tine la mine, ne-am despartit si de 5 luni el nu a mai dat nici un semn.
Intr-o zi la scoala ma trezesc ca am mesaj de la el " ce mai faci"
Am ramas inlemnita.
Nu mai puteam de fericire. ceva atat de nesemnificat pentru mine conta.
ei bine. l-am sunat intr-o pauza.

Mi-a zis ca a fost cu 1 fata timp de o saptamana dar s-a despartit de ea dandu-si seama ca fata aceea era pe interes. a venit si el la tara sambata asta.
mi-a zis la 1 sa ma duc intr-un anumit loc am stat acolo de la ora 1 pana la 4 seara el nu s-a deranjat sa iasa afara.motivul nu il stiu. apoi seara pe la 6 am fost la magazin aproape de casa lui de la tara si tocmai se pregatea sa se urce in masina cu parintii lui. a mai ezitat, a mai stat pe afara, tot statea in drum. apoi cand a trecut pe langa mine mi-a zambit love struck
zAmbetul acela ca la inceput love struck

asta ce vrea sa insemne...am ajuns sa tin la baiatul asta enorm.cand esti langa el uiti de tot. emana o energie atat de pozitiva, e glumet, e frumusel, e simpatic, inteligent, grijuliu toate calitatile din lume...

voi ce credeti?
mai tine la mine?
a tinut vreodata?

2 răspunsuri:
| Geo14 explică:

Mda. poate ca sunt prea mica. nu zic nu dar voiam o parere nu critici. e doar o prietenie puternica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba scrii atatea lucruri esti acum mica pentru baieti dar atunci. Eu zic sa lasi baietii si sa pui mana pe carte.