| tibimania a întrebat:

Nu mai stiu parola de la messenger, dar stiu intrebarile.De ce cand dau Forgot my password si scriu id-ul etc. atucni cand dau pe,, ask security question" imi zice sa astept pana la o anumita ora pe data de maine.Pana aici totul e bine, dar imi zice mesajul asta de cateva luni imi tot zice sa intru maine si iar maine si tot asa.(nu am alt mail trecut la alternate emails).Ce e de facut?

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Parola ai folosit-o si in browser? Daca da, in ce browser?

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| tibimania explică (pentru neluL):

Folosesc doar Mozila de cand ma stiu! si cu internet wxplorer tot mesajul acela...

| neluL a răspuns (pentru tibimania):

RECUPEREAZA PAROLELE DIN BROWSER MOZILLA - daca ai salvat parolele in browser si ai folosit Mozilla intra in Unelte in bara meniului de la mozilla -> optiuni ->TAB-ul ->securitate -> parole salvate -> arata parolele

SAU

RECUPEREAZA PAROLELE DIN BROWSER INTERNET EXPLORER - PassView - Pentru utilizatorii de Internet Explorer care au conturi pe diferite situri si si-au uitat parolele, puteti apela la un program care recupereaza parolele din Internet Explorer. IE PassView preia toate numele de utilizator si parolele, împreuna cu URL-ul lor asociate din baza de date Internet Explorer.
Aceasta va permite sa recuperati parolele uitate si sa le exportati intr-un simplu fisier txt sau html..IE utilitate PassView poate recupera 3 tipuri de parole:
- Parolele AutoComplete: Atunci cand deschideti o pagina web si va apare un formular de login cu user si parola, inainte de logare va va intreba daca doriti sa salvati user si parola. Daca alegeti sa salvati parola, parola se salveaza ca AutoComplete. Fii constient de faptul ca unele site-uri web (cum ar fi pagina de login Yahoo!) In mod deliberat dezactiveaza caracteristica de Completare automata, pentru a evita furtul de parole de la alti utilizatori.
- Unele site-uri web permit utilizatorului sa introduca numai dupa ce ati tastat numele de utilizator si parola într-un dialog-box. Daca alegeti sa salvati parola în acest dialog-box, parola se salveaza ca parola de autentificare HTTP.
- Parole FTP: Pur si simplu parole de adrese FTP (ftp:// …
DESCARCA PROGRAMUL - http://www.nirsoft.net/utils/internet_explorer_password.html

| Supersuper123 a răspuns:

Trebuie sa iti ceara o adresa de mail alternativa...numa asa se poate. Esti sigura ca nu ai una?
Daca nu iti merge, mai incearca cu intrebarile.Iar daca nu merge nici asa, cred ca ar fi nevoie sa iti faci mess nou.Mi s-a intamplat si mie! Succes!