| InAnotherLife a întrebat:

Nu mai sufăr criticile! crying crying crying

Toți au cate o problemă, pe stradă toți se uita într-un mod ciudat, se holbează. Am fost criticat chiar de colegii mei de clasă "Ce fața ai" - pedofil, este foarte adevărat. Poate că nu eram in toane bune la momentul ăla, eram și neglijat. Dar este foarte umilitor! Nu mai sufăr, cum de alții au avut noroc de un aspect fizic de înger. De ce am fost creat? Doar să sufăr? Dumnezeu nu s-a gândit la așa ceva?
Va dați seama că un om cu un aspect fizic de invidiat este apreciat și are succes. În ziua de astăzi, nu mai contează aspectul psihic/moral, ci doar ambalaju. Deci, n-am ce căuta pe lumea aceasta.

Răspuns Câştigător
| SeekMe008 a răspuns:

Si eu traiesc cam aceleasi sentimente, tristete, sunt dat la o parte, DAR TU TREBUIE SA TRECI PESTE ASTEA! Ce? in viata o sa fii doborat de 2-3 care te jignesc? Dai naibii, tu trebuie sa stii ca tu esti perfect asa cum esti. Daca tu crezi ca nu contezi pentru nimeni, intreaba-i pe cei apropiati tie, si viata merge in continuare, tu trebuie sa te buvuri de micile placeri ale vietii, deoarece ai numai o viata si daca o ratezi, nu mai ai cum sa o retraiesti.
Sper ca ai inteles ceva din ce am spus, si sa nu te vad pe la TV ca ai sarit de pe un pod sau ceva.

5 răspunsuri:
| Victor453 a răspuns:

Stii, totusi nu contueaza cum arati, eu tot nu prea am noroc cu infatisarea important este sa fii tu ferecit, sa faci ce vrei, important ecine esti, dar nu cum arati! Da sunt oameni care sa uita numai la infatrisare, dar nu toti fac asa, de exemplu pentru mine e important ca omul sa fie bun cit de urit n-ar fi, dar nu rau si frumos. Vei creste si te vei face mai frumos! Nu asculta pe acei ce te critica, asta e minusul lor ca ei nu vad adevaratele bogatii intr-un om.

| udrescuf a răspuns:

Da nu ai cum sa schimbi gandirea unor oameni care sunt sub nivelul de inteligenta mediu. Si eu am aceas problema dar de mine nu rad colegi pentru ca am cosuri chair suntem 4 copii in clasa care avem aceas problema. Capul sus si fii tare o sa-ti treaca.

| RAY a răspuns:

Nu are rost sa te plangi sincer,accepta ca traiesti in Romania si isi vei explica totul, nu are rost sa te consumi sincer nu e vb de aspectul fizic e vb de lipsa civilizatiei, culturi, bunului simt care nu exista la romanii in general, foarte putini dau dovada de asa ceva, asa ca nu te descurja
https://www.youtube.com/watch?v=prHyRxyqJmo
asculta piesa asta

| danay72 a răspuns:

Frumusetea e trecătoare și subiectivă. Toti suntem frumoși pentru unii și furați pentru alții, depinde de gusturi. De aceea fii convins că Dumnezeu te-a creat frumos. Apoi, prietenii adevărați sunt atrași de calitati. De aceea concentreaza-te asupra calităților.

| Adry05 a răspuns:

Nu conteaza infatisarea cat conteaza atitudinea si energia pe care o transmiti. Tu emiti fragilitate, victimizare, slabiciune si atunci e normal sa fii tinta lor. Am fost de multe ori atrasa de baieti nu neaparat atragatori fizic in detrimentul altora atractivi datorita atitudinii si energiei pe care o transmiteau.