Doua chestii. Una noua si una veche. Cea veche:scandalurile. Cea noua:useri noi care au inteles ce inseamna cu adevarat acest site si care ii fac cinste
Bine ai revenit printre noi!
Bine ai revenit, noi suntem '' la datorie ', avem colegi noi, din pacate unii ne-au parasit (legiuitoarea), altii au fost obligati sa plece(vezi la "utilizatori suspendati ").
@ harciog. Cred, deja in ultimu timp ~ 20 decembrie, cand am intrat ultima oara deja totul pe TPU era pe dos , la raspunsuri recente erau ce vreo 3-4 zile, raspunsurile apareau mult mai tarziu, useri erau in conflicte pe site . nici TPU numai este ce era odata.
@Contanta, am citit intr-o intrebare acum 1 saptamana ca Legiuitoarea s-a retras. pacat. dadea intotdeana raspunsuri bune, pe mine m-au ajutat mult raspunsurile ei.
De ce s-a retras?
Buna!
Iti vine sa crezi ca nu ne'ai mai vizitat de anul trecut? Cu exceptia faptului ca suntem mai batrani cu o luna decat luna trecuta, nimic nou. Ei bine, doar revenirea mea, din concediul de user TPU . Nu am mai putut intar ceva timp, iar acum, in noul an mi-am facut aparitia.
Pa-pa!
Macar userilor care vin le urez bun venit si incercati va rog sa-i schimbati directia TPU-ului incercind astfel sa fiti numai de ajutor ignorind orice cearta. Tine-ti cont va rog ca sint siteuri paralele a caror oameni cauta linistea acasa dar fac ravagii cu scandaluri pe alte siteuri cautind distrugerea acestora.Nu dati satisfactie si urmati calea si linistea siteului pe care va aflati facindu-i cinste.