Incearca sa-ti impui opinia. Zi-le ce crezi despre certurile lor. Fai sa inteleaga ce important este pentru tine sa ai o familie unita. Iar daca ai de exemplu o dispozitie proasta, ai tai se cearta...iesi undeva la un suc, o inghetata.Nu sta in casa si te inchide in tine.Lasa-i pe ei sa-si termine nervii. Tu ai toata viata inainte si nu merita sa te distrugi de pe acum.Cand ai mei se cearta si nu pot cu nici un chip sa-i impac, plec in oras, cu prietenii sau singura.Si de obicei, pana vin acasa... spiritele se calmeaza
Si eu sunt in aceeasi situatie si nu am ce sa fac, singura solutie e sa iti iei un prieten si sa te plimbi prin parc.
Incearca sa le spui ce crezi, ca te-ai saturat sa ii auzi certandu-se. Explica-le ca mai bine se despart, daca nu vor pot sa nu divorteze, doar unul dintre ei sa se mute. Sau macar sa incerce sa nu se mai certe. Spune-le ce simti, poate va ajuta.
Spune-le sa ne se mai injure si sa se certe. Daca asta le-a fost destinul, asta este.Nu pot sa stea impreuna daca nu se iubesc.Si spune-le sa se gandeasca si la tine pentru ca tu poti sa faci o depresie din cauza asta.
EuSiAtat
De ce nu incerci sa vorbesti cu ei? De ce nu incerci sa le spui ca pentru tine e un adevarat chin sa-i auzi in fiecare zi certandu-se? Poate daca o sa comunicati se va rezolva ceva.Incercarea moarte n`are.Succes:*!
Incearca sa vb cu ei sa le spui ca in toata treaba asta cea care are cel mai mult de suferit esti tu... Cea mai buna cale este comunicarea [parerea mea] barfa te pupic:*
Sale spui sa nu se mai certe dintr`un nimic si sa le spui ca nu mai suporti si ai mei se mai cearta dar asta nu inseamna ca nu se mai ubesk.:X
croissant întreabă: