| andyxyw a întrebat:

Nu mai suport. Am 13 ani sunt in clasa a 8 a și simt ca o iau razna.
Am înțeles ca am examenul ala de capacitate, stiu ca nu o sa îl iau, nu știu ce sa le spun la părinți.
Îmi vine să plâng, am stres mereu, anxietate si simt ca nimeni nu ma poate ajuta, am avut si gânduri de sinucidere din cauza asta.
Nu știu ce sa mai fac ca nu sunt un elev bun.
În clasa a 7 a am încheiat cu media 7.60, o medie mica.
Știu ca nu iau examenul.
Ce pot sa fac?

3 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Iti este greu la matematica nu? Nu ai pe nimeni care sa iti explice? Vorbiti cu profesorul de matematica sa lucrati mai mult? Ai nevoie de un profesor care sa iti explice materia in detaliu si sa faca exercitii cu tine, sa ti le explice, numai asa vei intelege

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Le spui parintilor ca ai nevoie de ajutor.
Este ceva la care poti invata singur? Comentariile alea la romana?
La ce nu te descurci singur, cere ore de meditatii. Si parintii tai vor sa te vada intrat la liceu, asa ca vor face tot posibilul ca tu sa inveti. Vor plati chiar si meditatii.

| Neeks22 a răspuns:

Mai întâi, chill un pic. Încearcă sa repeți la ceea ce nu ai înțeles și eventual intreba proful/ profa la ceea ce nu pricepi. Mai lucrează in plus dacă ai timp și în același timp, încearcă sa combini cu activități care îți plac. Dacă nici asta nu merge, vorbește cu părinții și expica-le care e situația. Sigur te vor susține. Anyways, remember ca sigur vei reuși. Nu merge la război cu gândul ca pierzi