| Quizo a întrebat:

Nu mai suport! Am medii mari, sunt cuminte, sunt șeful clasei dar am un defect nu îmi place matematica.sunt bâtă. Mamei mele nu îi convine asta, mă certa mereu. Îi zic am luat 7 la mate. Începe să mă certe
Nu mai suport... Singura materie la care nu mă pricep. Vreau să O fac pe mama să înțeleaga ca nu îmi place asta și ca nu vreau materia asta
Să nu mă mai cicălească
Am un coleg care are note mai mari față de ale mele.( doar la mate) Și mereu mă compara cu el. Se întâlnește cu mama lui și îi spune ca copilul ei știe matematică. Eu sunt bun la limbii străine, chimie, fizică, limbă romană, biologie doar la mate nu.

Răspuns Câştigător
| Stefxn a răspuns:

Pai ia sa vedem, de trebuie sa dai evaluare nationala sau bac la mate eu zic sa incerci macar sa te organizezi la cum ai vrea sa 'o inveti si pe asta', ca nu cumva sa te afecteze o nota importanta rea. De esti in gimnaziu e mai rau pentru ca conteaza mediile anilor la intrare la liceu din cate stiu eu. De conteaza o nota la mate incearca macar incetul cu incetul pentru ca, daca zici ca esti bun la ce zici ca esti, ar fi teribil sa te traga in jos matematica din locul in care vrei sa profesezi.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Problema nu e materia, problema modul prost cum se preda ea in scolii, matematica nu-i toceala si atat

| Lolalita88 a răspuns:

Explica-i ca nu te pricepi si gata! Ca sa inteleaga asta trebuie sa iti dai silinta, sa lucrezi mai mult, sa vada ca tu lucrezi. Daca observa acest lucru nu prea are ce sa iti mai reproseze.
ps: dupa parerea mea 7 nu e o nota mica, mai ales la matematicawinking