Si eu am trecut prin ceva asemanator sa stii...imi place de un coleg de clasa si vorbeam mult,ne priveam dar nici unul din noi nu facea "pasul". Pana cand, intr-o zi dupa ora de ed. fizica l-am asteptat sa mergem amandoi catre clasa unde sustineam orele de curs, si i-am spus totul.Iar dupa 2 zile m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui...deci ar trebui sa iti faci curaj! poate si el simte la fel
Zi`i in fata ce simti pentru el, da cand sunteti singuri... sper sa ai noroc
@Anqutza.nu prea ai inteles bine. Felly e prietena unui alt prieten.el e singur:-
Daca este cel mai bun prieten al tau ar trebui sa ii spui, in fata la telefon etc... poate ca si el te place
Iubita eu cred ca nu ar fi frumos sa te dai la el din moment ce are prietena [Felly], dar pot spune ca ar trebui sa nu mai fi atat de insistenta pentru ca lui poate i se pari sufocanta si de asta nu vrea mai mult.Lasa lucrurile asa si nu mai insista.
Ar trebuii sa iesiti la un suc sau ceva de genu, si sa i spui tot ceea ce simti! Trebuie sa iti faci acest curaj, daca nu ti-l faci inseamna ca e o iubire "oarba" care nu prea iti pasa de ea! HF! ( FATI CURAJ!)