anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai suport! Imi place de un baiat de aproape 3 ani si nu mi-l pot scoate din cap. Ce sa fac? De fiecare data cand il vad ma da peste cap complet..Doar un singur salut si ziua mea devine mai buna..Este in acelasi liceu cu mine si il vad in fiecare zi..deci nu am cum sa il evit...si nici nu vreau...nu pot rezista fara sa nu-l vad. Am incercat sa il uit, am incercat sa nu ma mai gandesc la el, am incercat sa fiu si cu alti baieti dar pur si simplu nu pot! E singurul pe care il vreau. Inainte mai vorbeam si ne intelegeam bine.dar m-a vazut cu un alt baiat si de atunci doar ma saluta si atat. Imi e dor de zilele in care vorbeam. poate pentru el nu insemna nimic dar pentru mine era totul.
Ce sa fac? Nu pot sa-i spun ce simt Atunci chiar ca o sa isi piarda interesul si o sa stie ca il plac si el nu o sa mai trebuiasca sa faca nimic..nu o sa mai fie sentimentul ala de "cucerire". Ce sa fac?sad simt ca innebunesc! vreau atat de mult sa ma placa si el si sa fim impreuna...dar nu am nicio sansa sa fiu cu el.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ţin minte că era un tip aşa drăguţ, şi aveam total crush pe el, God, nu era zi în care să nu-i scriu numele pe o foaie şi apoi numele meu lângă şi să desenez inimioare.
Îmi imaginam cum sună prenumele meu lângă numele lui de familie şi decupam feţele cuplurilor fericite din poze şi puneam feţele noastre acolo, bine, destule detalii zic eu.
Ideea e că nu vrei să ajungi că frustrata aia descrisă mai sus.
Ori îi dai semne că îl placi şi nu mă refer să te apleci după un creion când eşti îmbrăcată în fustă sau să-ţi mănânci o şuviţă de păr.
Încearcă să faci din conversaţia aia mai mult decât un salut, străduieşte-te puţin, apoi continuaţi pe facebook sau ceva.
Trebuie doar să găseşti momentul ăla şi să ai puţin curaj.

| Ruxii1234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi de sfat...sad dar nu stiu ce as putea sa vorbesc cu el..mereu ma blochez cand sunt langa el...

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa vorbesti cu el, sa ii spui ce simti, si daca el nu simte acelasi lucru pentru tine, nu il poti forta sa te placawinking
3 ani totusi sunt destui de multi...