Mama ta are un mod mai direct de a spune ce gandeste iar felul ei de a fii te raneste. Vorbeste cu ea spune-i ca ai numite nevoi, ca ai vrea sa iti spuna parerea intr-un mod mai obiectiv
Eh. asa comenteaza cam toate mamele. Nu prea ai ce sa faci... Incearca sa mai lasi de la tine, sa mai ignori anumite chestii(cum ar fi faza cu machiajul). Si mai pune-l si pe ala mic la facut curatenie, ca nu-i face rau sa se invete cu disciplina...
La fel e si la mine. Nu machiaj, nu stai in club mai mult de ora 20:00, nu stai la pc; chestii de astea.Si eu plang, si plang...si tot nu fac nimic.Eu nu ii bag in seama cateodata.nu stiu daca exista vreo solutie sa nu mai comenteze ei, dar asta e, pana la urma sunt parinti mei si ii iubesc.Incearca sa nu ii mai contrazici si fii deocord cu ei.
Poate aveti o varsta mica. dfe ex eu abia acum la 16 am inceput sa ma aranjez si sa ma duc la party-uri
Să îi mulţumeşti mamei tale că are grijă de tine şi că nu te lasă de capul tău, ca mai târziu să-ţi facă cu mâna pe DN, ea din maşină tu de pe margine. Odată cu înaintarea în vârstă cresc şi responsabilităţile!
Vorbeste cu ea si spune-i ce te deranjeaza, normal ea ca mama ar trebui sa te vada frumoasa chiar daca ai fi oribila si sa te ajute sa ai incredere in tine ea mai rau te descurajeaza, daca nu reusesti sa o faci sa isi schimbe comportamentul fata de tine si sa te inteleaga atunci trateaz-o cu indiferenta pentru ca asta doare cel mai rau.bine nu e chair cel mai potrivit sfat dar eu asa as face.
Calmeaza-te! Mama ta nu iti vrea raul! Nu ii lua in seama reprosurile daca nu sunt adevarate.
Te pune sa faci curat pentru ca trebuie sa faci curat, dar banuiesc ca nu faci tu totul (si mancare si curatenie si spalat si altele). Trebuie sa o mai ajuti si tu la treaba ca nu poate singura sa faca totul, mai ales daca are si servici (asa banuiesc). Eu de exemplu o mai ajut pe mama la treaba chiar daca sunt baiat.
Cand pleci la petreceri treaba ta ce faci!
Si mie mi se intampla la fel si am vorbit cu mama mea si s-a rezolvat problema spune-i si tu ca nu faci doar tu dezordine si fratele tau si spune-i sa il puna si pe el la treaba si ca asa e tineretu se mai da cu un rimel sau ceva si poate poate se rezolva treaba succes! sper ca am fost de ajutor.
Mama ta te iubeste si vrea sa te ajute corect sa nu o incurci in viata, sa nu intri in gasti ciudate, esti eleva? cati ani ai? Copilul mai trebuie pus la muncile familiei, sa aiba un comportament civilizat. Parintii raspund ce vor ajunge odraslele in viata. In viitor, ai avea curajul sa comentezi ceva pentru faptul ce ai ajuns in viata ta?
Asa e si mama nu fa ai nu fa ai. fai patul lui fratetu si etc, eu nu stiu ce sa fac dar i-am zis ca ma deranjeaza si a incetat dar tot comenteaza eu nu o mai bag in seama zic ca ea si fac ca mine si o inceput sa fie mai bine spune ca te enerveaza ceartate cu ea la urma urmei esti stapana pe viata ta si daca nu te lasa fugi si tu 1 zi e acasa te duci pe la vreo prietena si sa vezi ce o sa te mai alente
Faza e ca si la mine e la fel.eu sunt baiat si la mine nu mama ci tata.nu mai ma lasa in pace am ajuns sa ma enervez imediat si tot timpu sparg ceva si mai primesc o palma pentru asta... faza e ca la mine comenteaza din orice cand vede hainele imprastiate prin camera mi le ia si le arunca p geam sau ma pedepseste da ma doare-n cot e pedeapsa da la mine e rau ca tata o invatat mult si bla bla bla si vrea sa invat si eu prostiii de ale lui... da el comenteaza si daca i-au un 9 am avut medii de peste 9'70 si nu ii multumit.niciodata.astai el si nu stiu ce sa fac si mama mai imi i-a apararea da degeabaaabia astept sa am 18 ani sa ii fac cu mana.) glumesc
Si la mine e aceeasi situatie, si sincer nici n-am idie cum ma descurc cu asta nuimai ca nu am frate mai mic insa am destule pe cap, uneori nu o mai pot suporta imi vine sa plec deacasa si sa nu ma mai intorc insa daca ma enervez rare ori arat aceasta pur si simplu tin in mine si m-a dus undeva sa nu o vad imi trece si totul e bine...fiindca tot odata si odata va trece nu...incearca sai intri in voie si sa fii cit de poate de bune in felul ei de a fi, aceasta e unica scapare ca am incercat si eu cu mofturi cu neatentzii sh nimic nu ma ajutat.
Si mie mi se intampla mereu si imi vine sai sparg capu cu ceva las-o balta daca nu-i convine nic asa am facut eu cu ia oricum fac ce vreau numi impune ia nimica cand o sa se poarte frumos cu mine si ieu o s afac la fel crezi ca eu nu plang ca nu ma lasa ca fac nimic pling pling...si tot pling da pina cand fac de capu meu da ca ia nu vrea sa vb cu mine cu frumosu