anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai suport! Mami e asa primitiva,eu nu am voie sa port pantaloni scurti,fusta scurta,sa nu mai vorbesc de decolteu.Mi-am luat eu o rochita scurta si dupa mi-a luat ea una luunga straight face. Si zicea "asa scurta ai cumparat-o,te-ai imbracat in asta?". Acum trenuie sa imi cumpar alta si deja mi-a zis sa nu iti mai cumperi o rochie asa scurta ca aia de a-i luat-o inainte straight face. Toate tricourile cu! parate de ea sunt pana in gat, ma si strang cand le port. Frate, ea nu vede in jurul ei cum se poarta fetele celelalte ca au un petecde rochita de-o palma si nu mai zice nimeni nimic. crying

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sunt copii si copii, si la fel exista mame si mame.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Alisse a răspuns:

Probabil vrea sa te protejeze sa nu se holbeze pedofilii la tine draguta happy Ar trebui sa porti totusi ce iti place tie dar cu ce te face sa te simti mai bine o fusta scurta? Doar de aia ca poarta toate asa mai bine gandeste-te cat sunt de ieftine unele fete care nu au altceva de aratat decat...

| Cigarettă a răspuns:

Câţi ani ai?
Poate că mama ta nu vrea să te îmbraci "vulgar" thinking,

| anonim_4396 explică (pentru Cigarettă):

Am 18 si nu am zis vulgar, dar nici asastraight face.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mu sunt genul de fata care sa se imbrace vulgar, in plus eu nu ma imbrac in rochii decat la bancheturi si majorate(si pana ascum m-am imbracat in rochie de 2 ori)si dunt intr-o clasa de fite pot sa spun, daca te imbraci intr- rochie peste genunghi si cu toc mic rad toti de tine.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ai tu 18 ani cum am eu 30. la varsta aia numai zici tu "mami" si nu cred ca o mama inca mai poate zice unei fete cum sa se imbrace la varsta aia, adica sa iti cumpere ea. E imposibil. Pe de alta parte mai ai si mentalitatea aia ( daca restul se imbraca ca niste panarame hai si eu de ce sa rada baietii de mine) vai de tara noastra.