Ei bine eu as vrea sa am parul cret! Ei bine ai putea intr-o zi dupa ce te speli pe cap sa iti intinzi parul cu spuma si sa-l pui in staniol fiecare suvita si apoi dormi cu o caciula pe cap toata noaptea cred ca va functiona. Sper ca te-am ajutat.
Daca parul tau este asa o povara pentru tine taie-l. O sa arati cam asa http://www.anorak.co.uk/wp-content/uploads/2011/10/bald-woman.jpg dar macar nu vei mai avea colegii in ce sa infiga creioane.
Incearca sa te duci intai la un hair-stylist. Probabil o sa iti dea un sfat pentru o tunsoare mai ok. De exemplu fileaza-te foarte mult + o tunsoare in V. Sau fa-ti multe codite impletite in par (seara) si dimineata desprinde'ti parul. Si eu am parul cam la fel, si umblu foarte mult cu parul impletit. Deci urmeaza sfatul meu.cel mai bine e sa vorbesti cu parintii tai chestia asta, sa le spui ca vrei sa te tunzi ca esti complexata de parul tau si cred ca o sa fie oke ... btw in legatura cu placa, eu ma indreptam zilnic si parul meu a ajuns foarte deteriorat si ars. Deci eu zic sa te tunzi. Good luck!
Vreau sa-ti spun ca si eu am un par imposibil! dupa baie sta umflat anyways am inceput sa il las sa se usuce in codite dupa ce il spal si mi se lasa nu mai sta umflat ai putea incerca si dupa sa te dai cu fixativ
anonim_4396 întreabă: