| roocsy_7763 a întrebat:

Nu mai suport crying sunt mult prea slaba, imi e rusine sa merg pe strada crying sa ma uit in oglinzi crying am 1.70m si 50kg crying. Nu stiu ce sa mai fac sigh ma deprima gandu astaacrying Nu pot sa ma simt bine nici o clipa crying...

7 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Pai tu ar trebui sa fii fericita nu trista cu un corp de manechin

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Mai bine sa fi slaba decat grasa. Si eu sunt slaba si nu imi place, mai ales cand unii imi spun ce slaba esti si asa mai departe.

| Sapphire a răspuns:

Eu sunt mai inalta ca tine (1, 75), am 18 ani si tot 50-51 de kg am.
De ce vezi doar partea urata a lucrurilor? Sa stii ca multe fete ne invidiaza ca avem o asa silueta. Eu m-am obisnuit cu chestia asta si nu mai sunt asa de complexata de cat de slaba sunt. Incearca sa mananci mai mult, iar daca nu ai pofta de mancare ia-ti niste vitamine ceva pentru porfta de mancare.

| moonY a răspuns:

tu acum astepti complimente, nu?
si eu am 1. 74 si 55 kg dar nu s-a spart nici o oglinda si nici somaleza nu ma simt

| mada_9093 a răspuns:

Buna! eu cred ca ai o silueta de invidiat si ca multe fete si-ar dori sa aive corpul tau dar daca tu nu esti multumita ingrasate (mananca normal in timpul zilei si seara mananca mai mult si ceva mai gras sau mananca dulciuri )big grin si sa stii ca exista fete mult mai slabe ca tine si cred ca tu ai o siluete ideala
sper ca te-am ajutat
papa

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa fi multumita de ceea ce esti si cred ca nici vitramine nu trebuie sa iei daca nu ai probleme cu sanatatea ptc nu se stie niciodata poate pe parcurs de ingras fara sa faci nici un efort iar apoi nu vrei sa ajungi grasa de la atatea vitamine pastile si altele.fi multumita cu ceea ce esti si eu am 1. 70 si vreo 62 kg si sincera sa fiu mi-ar placea sa fiu un pic mai slaba deci tu nu ai dc sa te plangi.mananca chestii sanatoase si o sa vezi ca, cu timpul o sa fie ok insa daca asa este conformatia ta nu te vei schimba oricate vitamine vei lua sau oricat de mult ai manaca. te pup si iti urez succes!