Incearca sa ii intorci vorba dar printr-un umor fin. Arata-i ca poti la randul tau sa fii ca el dar ca tu ai creier.
Tocmai de aceea fac glume pe seama ta. Nu mai fi asa timida ca nu rezolvi nimic. Spune-le ceva de genu: vai, ce amuzant!, Am uitat sa rad., Ce simpatic esti(dar asa in sila). Numai as ase vor potoli. Eventual nu-i lua in seama.
Ar trebui sa spui ceea ce simti si-ti trece si prin capsi eu sunt timida. dar asta nu ma impiedica sa-mi spun gandurile.Castiga mai multa incredere in tine.Cand iti face o glumita sau te raneste...raneste-l si tu, gaseste-i punctele slabe, Si eu am patit ca tine ...deci nu esti singura.
Nu chiar...cand iti face cineva o gluma nesarata incearca sa nu te agiti. Adica sa nu pari afectata de ea. incearca sa razi si tu intr-un fel asa de ce a zis. sau tot asa poti sa ii intorci gluma la loc, dar razand, zambind asa.Tot ce trebuie sa afci este sa nu pari afectata pentru ca celui care iti face gluma o sa-i creasca placerea sa continuie.
Te-am pupat :*.
Aaa. si incearca sa faci lucrul asta atunci cand sunt mai multe persoane in jur. sa ii intorci gluma zambind ( fara sa te enervezi sau sa pari afectata) apoi el nu va mai avea curajul
Fii mai selectiva cand iti alegi anturajul.
Prin asta inteleg chiar si anturajul pentru "stat la taclale".
P. S. off topic... :
A inceput o Revolutie a constiintelor noastre.
Avem nevoie de competente, pasiune, in ce facem.
Trebuie sa spunem NU trecutului si prejudecatilor!
Eu militez pentru schimbarea cetatenilor tarii, dar TU?
Pai saby spune-i sati suga p. a si spune-i inapoi ceva de genu da ca mata aia grasa care dimineata se rostogoleste din pat jos asa de grasa e sau nustu am zis si eu asa cauta pe google