Nu poti sa cataloghezi pe cineva asa. fiecare are o opinie diferita pentru fiecare subiect. adica poate iti place de x cum a vorbit despre un topic dar iti displace raspunsul pe care l-a dat la o alta intrebare.
eu sunt de obicei cu ochii dupa raspunsurile lui Psihoyounger (pentru ca m-a ajutat si pe mine), nony, brigaela...
Eu ti-am raspuns odata. Nu o sa scriu de doua ori acelasi lucru. Multumesc inca odata pentru apreciere.
@yuli10, ma bucur ca te-am putut ajuta. Daca crezi ca te mai pot ajuta cu cevva, lasa un mesaj pe privat si cu mare placere iti impartasesc ce stiu
Bafta!
Psihoyounger
Shin intr'adevar este un utilizator de 10!
Iar raspunsurile lui sunt foarte folositoare.
Si Flav e la fel, doar ca mai face si caterinca (si asta e bine)
Toata lumea'l stie pe Nony are umorul lui aparte
La restul' nu ma bag...prefer sa nu comentez
Legiuitoare nu prea* imi place pentru ca pare enervant cand zice mereu buna, pa, pa si nu mi se pare ca da raspunsuri cine stie ce, mereu daca avem o problema de sanatate ne trimite la doctori, da-o draq de trebuie ca asa toti am merge la doctor sa dam bani, dar ceva usor, poate a trecut cineva prin asta si asa e ok... Mie imi place Nony, da raspunsuri bune si amuzante...Nu e ceva despre parere, dar daca el e img e ft dragut:X