| inlovewithsunnydays a întrebat:

Nu-mi mai suport parintii, vorbesc serios :'( tata-Cand nu fac ceva cum se astepta el ma ia la batjocura..chiar daca imi sunt si prietenii de fata (si nici nu ii mai chem niciodata la mine ). Majoritatea rudelor au o impresie proasta despre mine caci atunci cand mergem in vizita ma ia mereu peste picior, si deaia nici la rude nu mai merg. Cand e nervos se descarca mereu pe mine si mama si ne injura in ultimul hal (serios vorbind).
Mama- nu e la fel de rea dar zice ca nu invat, chiar daca am intrat la cel mai bun liceu din oras cu media 9.56.

Ce as putea face va rog ajutati-ma, am 14 ani deci nu pot pleca la casa mea

1 răspuns:
| hhhapciuuu a răspuns:

Sa stai mai mult la tine in camera, sa te incui acolo si iti faci 'locul linistit'.
iti duci calculatorul, tot ce ai nevoie acolo. asta daca ai camera ta. daca nu, stai dupa scoala la o biblioteca din oras (presupun ca este si in orasul tau ) si iti faci temele acolo, sau nu le spui parintilor cu ce prieteni iesi si pe unde, sau ii minti. daca mai urla la tine si te cearta fara motiv ori incepi sa plangi si sa te smiorcai ca sa pari suparata si sa te lase in pace, ori faci pe dura, le spui ca nu ai facut nicio greseala si ca trebuie sa isi calmeze nervii de acum incolo inainte sa vorbeasca cu tine. asta depinde de comportamentele lor, tu ii cunosti si stii cum vor reactiona la actiunile tale. poti sa stai mai mult pe langa mama ta si sa-i spui ca numai suporti ca tatal tau sa va injure atata. o pui pe mama ta sa aiba o ''discutie serioasa'' cu tatal tau, zii sa ii spuna ca daca nu isi schimba comportamentul o sa divorteze de el. tu poti sa-l ameninti ca o sa suni la protectia copilului, depinde de tine si de ce poti tu sa faci ca sa iti continui viata linistita. nu esti singura in situatia asta. schimba-te tu si se vor schimba si cei din jurul tau. uite aici un link, poate o sa te ajute cu ceva. bafta :*

www.youtube.com/user/StudioB2kBS