Buna! Inteleg exact prin ce treci, te enerveaza, crezi ca daca ati fi mai despartite, te-ai simti mai libera, mai relaxata, dar in acelasi timp cand te certi cu ea, prima oara, crezi ca e vina ei, dar dupa ceva timp, incepe sa te mustre constiinta, si pana la urma, tot ea ajunge sa fie victima... de multe ori, ea castiga, chiar daca tu ai dreptate, de multe ori te simti umilita, si cu toate astea tii la ea, si stii ca ea tine la tine, si vrei ca ea sa se schimbe macar putin...
Sfatul meu este sa aveti o discutie libera, iar daca nu vrea sa discute face-to-face, trimite-i un email, sau fa-i o scrisoare, si scrie tot ce ai pe suflet, asa iti va fi si tie si ei mai usor, ca sa aflati ce simtiti una pentru cealalta! Daca totusi ea nu reactioneaza la actiunile tale si continua sa pastreze indiferenta fata de tine, si de ce simti tu, luati o pauza, sa vedeti daca va este mai bine asa, daca nu se rezolva nimic, atunci nu te merita, nu se potrivesc caracterele voastre si e timpul ca fiecare sa fie pe cont propriu! Asa vor ramane amintirile frumoase [intodeauna raman :X ] Ai mai multa inceredere in tine si arata-i ca amandoua aveti acelasi drepturi, si ai tot dreptul din lume sa ii reprosezi ceia ce te deranjeza Iti urez bafta si tot binele din lume, sper ca sa o rezolvati voi cumva! pupici >
eu (cel care scrie) sunt baiat! si cea despre care vb este fata! tu despre ce vb acolo?! scuze:-s
Eu sunt baiat si ea e fata! nu suntem 2 fete!
Scuze ca nu am raspuns cum trebuia, dar nu ai precizat la intrebare daca tu esti fata sau baiat
Nu-i nimic! scuze si acum e mai grav! mersi pentru ca te-ai straduit sa-mi raspunzi!
Cu placere! Oricand :*