Hai draga, ca ti-ai raspuns singura. Mi-a placut cum ai scris si ca ai analizat situatia cu calm si foarte corect. Tu nu ai nevoie de raspunsurile noastre pentru ca esti desteapta si vei stii ce sa faci. E un tip imposibil si chiar nesimtit daca incearca sa te starneasca in modul acesta, cu prietena ta. Lasa-l si o sa intalnesti un baiat care sa aprecieze ca esti fata desteapta, calma, si cu mintea acasa!
Esti sigura ca e doar prietenie ce simti tu? Daca e asa nu il poti forta sa iti fie prieten, mai ales ca e asa imposibil cum zici...si app nu imi place faza cu "nu arat asa bine ca prietena mea"...acceptate cum esti...vad ca nu ai o parere asa buna despre tine...frumusetea adv vine din interior...
Si nu te mai consuma pentru "imposibilul domn"... daca el e cum e lasa-l...macar tu ai vrut sa fii langa el, nu te pretuieste ...atunci da-l naibii ca nu se merita...
Daca il iubesti sau simti ceva pentru el lupta!
Daca si tu consideri ca nu merita lasa-l gaseste pe altcineva!
Nu te implica intr-o relatie " imposibila", care se bazeaza pe certuri si nu pe iubire...
Daca consideri ca merita sa mai incerci, spune-i sa-ti dea un timp, sa vada ca "iti dai interesul pentru el" si chiar daca nu arati atat de bine precum prietena ta, tu il poti iubii pe el, iar prietena ta nu!
Spune-i, chiar daca o sa-l deranjeze, ca prietena ta are un prieten si il iubeste si daca el ti-a propus acum o luna sa fiti impreuna, doar pentru a te putea compara cu ea sau doar s-o uite, nu are rost...Incearca sa ajungi la o discutie deschisa cu el, iar daca vezi ca nu merita si nu intelege lasa-l.inseamna ca asa este el IMPOSIBIL...in viata de multe ori poti face din ceva IMPOSIBIL, sa fie POSIBIL, dar daca el nu vrea si nu-si doreste lucrul asta esti dificil.
Spune-i ca tu te-ai schimba pentru el, daca si el ar face asta pentru tine, dar daca el nu vrea sa se schimbe si considera ca doar tu trebuie, inseamna ca nu simte nimic pentru tine...si ca el se considera " perfect " iar pe tine " o greseala "...
Iarta-ma ca vorbesc asa...si ca ti-am zis ca el ar putea sa te considera " o greseala " dar gandeste-te mai bine, ca singura greseala din ecuatia este el in viata ta...ca daca tu iti doresti ceva de la o relatie si nu primesti, nu poti fi fericita!
Eu zic sa nu te mai stresezi si sa-l lasi in pace... Daca nu te place nu-l poti forta sa o faca. Din cate ai zic tu, eu nu inteleg ce vrea sa-l divinizezi sa-l cauti non-stop...nu e bine.Nu-l mai cauta si daca el simte ceva pentru tine, o sa te caute.
Pentru ca eu chiar crezusem ca putem fi prieteni. dar banuiesc ca mai bine ma indepartez.
Eu sint de parere ca prietenia cu geo e mai importanta decat ceea ce crezi tu ca ar fi o relatie cu el.
lasa ca va aparea altul mai bun
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: