| CristinaCtC a întrebat:

Nu-mi place ca sunt asa sensibila.Numai vreau sa plang din nimicuri, sa ma stresez si sa ma consum pentru persoane care nu merita..si totusi o fac.Si totusi le iert si le dau a nu stiu cata sansa ..si tot eu sufar.
Vreau sa ma schimb! Si nu reusesc. Vreau sa fiu mai rea, sa nu-mi mai pese atat de mult, sa numai fiu asa sensibila.Cum?

Funda!

Răspuns Câştigător
| RodicaBinar a răspuns:

E bine să fii sensibil. Şi e bine să fii tu aşa cum eşti. Oamenii care nu simt, îşi duc traiul ca nişte roboţei. Pe când tu, vei savura fiecare clipă, chiar dacă e rea. Dar, vorba aia, după rău vine şi bine. Şi, vei vedea, după o vreme, oamenii vor aprecia sensibilitatea ta happy
Şi te vei înconjura de oameni ca tine. Nu trebuie să schimbi modul tău de a fi.
Eşti un om bun care şi arată asta. Ce-i rău în asta?

7 răspunsuri:
| AdElA96 a răspuns:

Buna! M-am regasit in totalitatea in cuvintele tale, intotdeauna cand o persoana ma raneste, ma consum si ma inchid in mine. Apoi ma tot gandesc cu ce am gresit si intotdeauna iert acele persoane sperand ca totul se va redresa si ce primesc? Suferinta din nou sad stii cateodata ma gandesc ca fara persoane sensibile lumea ar fi mult mai egoista si nu ar putea sa se autoevalueze pe sine. E greu intr-adevar sa fii sensibila pentru ca toate problemele pentru noi se amplifica si eu mi-as dori sa am uneori mai multa putere sa raman statornica in decizii sa nu imi pese mereu daca ceea ce fac nu deranjeaza pe nimeni sa vad ca toata lumea e multumita pentru ca oamenii nu se uita daca tu esti bine sau uneori nici nu te intreaba, pacat stii pentru ca asa se distrug multe persoane din nepasare ele pun suflet iar apoi toata munca este distrusa chiar si cu un simplu cuvant. Nu stiu daca putem schimba acest lucru cu care ne-am nascut pentru ca eu sunt asa de micuta, poate candva sensibilitatea va molipsi si pe alte persoane! Acum trebuie sa fim vesele ca se apropie Craciunul, iti doresc sa ai parte de sarbatori fericite alaturi de acele persoane care merita!

| CristinaCtC explică (pentru AdElA96):

Mersi :*, cu toate ca i-am dat funda altui raspuns, iti apreciez si tie raspunsul si ma bucur ca exista persoane ca tine!

| AdElA96 a răspuns (pentru CristinaCtC):

Iti multumesc :*

| Northern a răspuns:

Mai bine așa decât nepăsător.Totuși nu înțeleg ce legătura are răutatea cu asta.

| anonim38 a răspuns:

Of scumpa mea, asa sunt si eu sad.Nu ai ce face, asa te-ai nascut.cel mai mult ma consum pentru dezamagirile in dragoste.

| CristinaCtC explică (pentru anonim38):

Pentru asta nu ma consum rolling on the floor

| krs20kriss a răspuns:

Pai in primul rand daca vrei sa te schimbi incearca sa gandesti mai matur sa fi mai optimista ...gandeste-te ca pur si simplu ei nu se gandesc cat suferi tu tu de ce sa o faci?
Nu mai baga la suflet toate porcariile, viata e frumoasa merita trait din plin nu cred ca iti place sa fi mereu trista sa suferi sa plangi din nimic-uri.
Daca vrei sa fi mai rea si nu sensibilia atunci cand iti vine sa plangi controleaza-te gandeste-te ca pe ei nu-i intereseaza daca esti bine, daca mai traiestiwinking sper ca te-am ajutat cum am putut eu happy mult succes si daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva uite aici ID meu'' krs_kriss''.