Buna!`Crezi ca daca iti spune aceste lucruri ti le spune din rautate? Gandeste-te ca poate are si el dreptate acolo putin si ca poate tu ai fi cea care exagereaza uneori:poate ca ai un breton prea lung si dat pe fata, poate ca te machezi prea mult si foarte dezamagitor, poate ca te imbraci prea sumar si prea indecent...crede-ma ca nu-ti spune aceste lucruri ca sa te vada pe tine nefericita, ti le spune pentru ca este un parinte si pentru ca vrea ca propriul lui copil sa arate frumos, dar nu prea coplesitor.
Mie parintii imi explica de fiecare data cand "sar calu`" si imi spun ca cea mai grea meserie de pe pamant este aceea de a fi parinte. Poate ca vei avea si tu copii care vor ajunge in acest punct si atunci vei vedea cat de greu este pentru a te face inteles in modul corect.
Nu-l condamna pentru ca ti-a oferit prea multa independenta!`
Spune-i ca esti fata si esti libera spune-i sa se inchipuie in locul tau caci doar atunci va intelege
Ei sunt vinovati ca ti-au dat prea multa libertate si acum nu te mai pot controla.Cat despre breton...stiu cum e. Da-l si tu din ochi cand te intalnesti cu ei si gata...
Pai spune-i ca asa te simti u bine si ca nu esti parasuta doar ca t imbraci asa sau nul baga in seama sau vb cu mama ta. mi s-a intamplat si mie cand m-am machiat prea mult si mama nu era obisnuita dar acum nu mai zice nimic in plus toti imi zic cami sta fain ...bafta
Cu mii de scuze, dar iti decizi viitorul atunci cand ai casa ta, o situatie materiala proprie, daca nu indeplinesti macar aceste criterii, atunci mai asculta din cand in cand si de tata, chiar daca spune ca te imbraci ca o "parasuta". Pe mine m-ai facut sa rad, la chestia asta cu parasuta si m-a facut sa ma intreb, oare unde a vazut tatal tau asemenea "parasuta"?
Rabdare, inca mai depinzi de el, de fapt recunosti si tu ca mai are dreptate din cand in cand si ca tu esti destul de matura, deci nu prea...si daca te-au crescut si educat in stilul asta, nu crezi ca poti depune putin efort si sa abordezi unul normal? Eu cred ca da, pentru ca problema pusa de tine este spusa ca un of din toata inima si cu foarte multa sinceritate. Ce te deranjeaza sa-ti schimbi putin stilul de viata, un machiaj mai discret, cred ca i-ar da putina liniste interioara, cat priveste imbracamintea, eu sunt pentru multa "haioşenie", ca doar acum esti tanara, peste 10 ani nu te vei mai imbraca asa.
Da dovada tu de intelepciune in privinta modul de comportare cu tatal tau, fii mai toleranta, peste cativa ani vei rade de aceasta situatie sau chiar si de altele care acum iti distruge/situatia/niste neuroni.
Nu-l judeca prea aspru, este tatal tau, acesta este conflictul dintre generatii, n-ai ce sa faci, este independent de vointa noastra.
Mergi in oras, distreaza-te, cand ai s-o faci daca nu acum si ai mare grija de tine!
Si tatal meu comenteaza despre cum ma imbrac desi sunt destul de mare.Nu ai ce sa ii faci!
Pe mine ma 'sfatuieste' sa nu imi mai iau skinny jeans'i ca ma arata prea slaba, sa nu port pantaloni scurti sau fuste ca nu imi sta bine
Tatii fac asta ca sa protejeze fiicele, ca ei stiu cum gandesc barbatii! Nu vor ca ceilalti barbati sa profite de tine!
Cat timp te intretine si iti plateste cheltuielile, nu esti libera sa-ti decizi viitorul, ci esti chiar obligata sa-l consulti si sa-l asculti. Asadar, pana in zioua cand 100% din ceea ce consumi va fi platit cu munca ta, imbraca-te si pieptana-te cumva incat parintele tau sa fie de acord.
Nu-l baga in seama eu asa fac de cele mai multe ori si merge sau ii spun ca is fata si nah... fetele ca fetele
Lasa-l sa zica ce vrea asa sunt si ai mei dar m-au facut atat de mult sa plang incat de la un tp ma doare undeva de ce zic, daca le convine de bine daca nu tot asa
Omul creste si evolueaza indeosebi dupa propriile principii.Fiecare are un cursor al vietii. Fara sa ridici vocea la el, ii spui clar si raspicat ca ii respecti parerea dar asa este felul tau de a fi si asa te simti tu bine in pielea ta.
Asa imi zic si mie. Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa iti prinzi parul cu o clama cand pleci si cand nu te mai vad poti sa-ti dai clama jos.Si inca ceva toti parintii comenteaza ca ne machem prea mult. Mama nu imi mai zice nimic dar la inceput...
PrajituricaCuBomboneleColorate întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: