Frumos gandul, dar din pacate la noi in Romania multe femei habar nu au de contraceptie si fac avorturi fara nici un fel de retinere. Eu sunt de parere ca femeile ar trebui sa lupte cu iubitul/sotul lor si sa aiba o relatie stabila si in momentul in care se simt pregatiti sa faca pasul acela. Ca incheiere as spune tuturor fetelor care vor sau sunt active sexual sa foloseasca metodele de contraceptie daca vor sa evite avortul.
Si nu e vorba ca unele fete din cauza ca nu au auzit sau culmea nu vor sa foloseasca metode contraceptive (uneori parterii le incurajeaza: "Am eu grija lasa")... e vorba ca unii sunt lasi si le e teama de responsabilitati... Mai bine dai un copil spre adoptie, dar la ce situatie e in tara asta... mai bine lipsa
Absolut superb!
mi-au dat lacrimile fara sa vreau, sincer
cred ca, daca ar citi mai multe femei povestioare ca aceasta, ar scadea rata avorturilor, cu siguranta.
Doamne, nu pot sa inteleg cum poate lua cineva dreptul la viata, a unui copilas care nu e vinovat cu nimic, cum il poate face sa plateasca pentru greselile lor