Fata mea va implini 15 ani in curand. ii propun sa sarbatoreasca evenimentul acesta, e un prilej sa cunoasca mai multa lume, sa lege prietenii, sa socializeze, e o ocazie minunata sa fie ea in centrul atentiei(ca doar e ziua ei, nu?) dar nu reusesc s-o conving. Ea alege de ziua ei fel de fel de lucruri traznite, sau foarte potolite dar la care eu nici nu m-as fi gandit.Niciodata n-am trecut peste dorintele ei si nu regret.de fiecare data s-a simtit bine asa cum si-a dorit ea. m-am gandit sa ii fac petreceri surpriza dar sunt sigura ca nu ieseam bine nici asa. Tine cont de ce-si doreste, in fond e petrecerea ei. Fa-o fericita pe ea, nu confunda fericirea ta cu a ei...ar fi frumos sa coincida dar suntem personalitati diferite, varste diferite, gusturi diferite.Asa e normal sa fie.
Exact asa face si mama.Eu ii zic ca nu vreau sa imi fac majoratul(desi mai e timp pana atunci) pentru ca e prea multa bataie de cap ea imi zice ca daca nu il fac o sa regret ca sunt amintiri ce vor fi pentru toata viata.Ma cunosc destul de bine si stiu ca nu o sa regret nicio secunda in eventualitatea in care nu o sa il fac.Nu prea imi plac "bliturile". Si cu atat mai putin sa fiu in centru atentiei.Chiar si pentru o zi.Mai bine sa faca ce ii place. Aveti incredere in ea. Daca asta vrea, asta sa faca
Daca nu vrea, asta e. Dar totusi sunt persoane care si-ar dori din tot sufletul dar nu au posibilitati si ea nu vrea...cine stie.probabil ar emotive intemeiate! Las-o sa plece la mare daca asta of ace fericita, maia les ca mai fost! Insa s anul ii organizezi vreo petrecere surpriza sua sa chem prieteni, rude, cu singuranta se va supara foarte tare si nu cred ca vreti asta mai ales de ziua ei de 18 ani! Respecta-i decizia!
Si pe mine m-au obligat parintii sa-mi fac majoratul... o noapte de tot...
Aveam alta parere despre cum ar trebui sa fie majoratul meu si sunt suparata ca nu a iesit cum am vrut. De aceea cred ca ar trebui sa o lasi la mare.
Las-o sa plece la mare daca asta isi doreste. E ziua ei si e important sa fie unde vrea ea si cu cine vrea. Propune-i ca la intoarcere sau inainte sa-ti faca placerea sa sarbatoriti evenimentul impreuna cu ea si sa faceti o mica petrece in familie si cu ceva colegi apropiati. Spune-i ca este important si pentru tine sa ciocniti un pahar de sampanie in familie, altfel ai fi trista. Sa lase un pic de la ea si sa iti faca si tie pe plac, doar si tu o intelegi de atatea ori.
Sau poti contacta ceva colege de-ale ei si pe cineva din familie si sa ii faceti o petrecere surpriza atunci cand se intoarce de la mare.
Gândeşte-te la binele ei şi la ce îţi doreşte, nu mai fi egoist/ă şi nu te mai gândi la ceea ce ţie ţi-ar plăcea pentru că e ziua ei specială, şi trebuie să facă ce vrea ea, şi ceea ce îi face plăcere. Propune-i totuşi ca o zi înainte să plece la mare să petreacă puţin, să îşi cheme şi iubitul şi prietenii şi pritenele, chemaţi şi voi nişte rude cât mai apropiate, şi aveţi grijă să nu faceţi cine ştie ce, pentru că din câte ne spui ea nu prea vrea să iasă în evidenţă. Implic-o în pregătiri, întreb-o cum ar vrea să fie totul, şi poate aşa se va simţi mai bine, dacă nu vrea, nu încerca să faci ceva împotriva voinţei sale
Gândeşte-te la binele ei şi la ce îţi doreşte , nu mai fi egoist/ă şi nu te mai gândi la ceea ce ţie ţi-ar plăcea pentru că e ziua ei specială , şi trebuie să facă ce vrea ea , şi ceea ce îi face plăcere . Propunei totuşi ca o zi înainte să plece la mare să petreacă puţin , să îşi cheme şi iubitul şi prietenii şi pritenele , chemaţi şi voi nişte rude cât mai apropiate , şi aveţi grijă să nu faceţi cine ştie ce , pentru că din câte ne spui ea nu prea vrea să iasă în evidenţă . Implic-o în pregătiri , întreb-o cum ar vrea să fie totul , şi poate aşa se va simţi mai bine , dacă nu vrea , nu încerca să faci ceva împotriva voinţei sale