Imi pare rau pentru tine. Ai o gandire dezvoltata, observi lucruri pe care nu toata populatia idioata le observa, dar ideea e ca nu prea stii sa le exprimi... Daca te-ai chinui putin ai putea scrie o carte. Nu te mai stresa atata de problemele lumii, oricum nimanui nu ii pasa, toata lumea traieste pe cont propriu si toti sunt la fel in moduri diferite. Nu mai fi asa negativist/a, orice rau duce la bine. Asa e in viata. Am observat ca te-ai referit foarte mult la problemele legate de bataiile in scoala. Ce ai putea face ar fi sa vorbesti cu un profesor, cu parintii, sau pur si simplu sa iti strangi aliati cu care sa ii invingi pe cei ce te deranjeaza, ori sa ii ignori, ori sa fii mai inteligent ca ei si sa nu te cobori la nivelul lor. E alegerea ta. Si in legatura cu fericirea. Fericirea ti-o faci singur/a, la fel ca si norocul. E greu sa iti dau sfaturi nestiind exact situatia ta, dar banuiesc ca nu e una tocmai buna, si sincer iti spun, imi pare foarte rau pentru tine, as vrea sa te ajut. Daca ai nevoie de ceva, nu ezita sa imi trimiti un mesaj. Succes :*
Raspunsul meu nu e pentru Funda. Vreau sa comentez/scriu si eu ca tine.
Poate oi fii eu mic da na.
1.Scoala are un rost.Pe langa toate chestiile(bataie, teme etc.) Inveti si cu invatatu iti iei servici (doctor, medic etc.) Cu serviciul Castigi bani si cu banii iti faci o viata. Unele chestii de la scoala sunt din cauza noastra.
2.Viata e grea, dar usoara daca o infrunti.Nu e nimic daca nu faci fata.La un moment dat va trebuii.
3.Esti un om care priveste numai partile urate, grele ale vietii.
4.Mai tot mesajul tau e vorba despre FUNDA.
Eu scriu asta ca sa nu mai avem de aface cu cineva ca tine. Multumesc daca ai citit! O zi buna Si inca o intrebare.Esti EMO?