Ce n-as da sa fiu in locul tau
Eu am 1, 73 si mi se pare ca sunt exagerat de inalta.Serios
Ma obsedeaza chestia asta. Fetele scunde sunt mai gingase, mai finute
Te inteleg, toti avem complexe. Din pacate, probabil nu vei mai creste, avand in vedere ca ai parinti mici de statura si ai deja 16 ani. Slabe sanse sa mai cresti... eventual cativa(putini)cm. Incearca sa faci inot, basket, volei, poate te ajuta sa castigi cativa cm.
In primul rand, accepta'te asa cum esti. Eu ma consider prea inalta si mi'as dori sa fiu scunda, fiecare isi doreste ceea ce nu are. Asa e natura umana. O sa vezi ca nu o sa ai nimic de pierdut pentru ca esti scunda.
Sal.
Şi pe mine mă deranjează puţin.
Dar nu sunt supărată sau ceva de genul.
Mai am peste 4 ani să cresc.
Oricum nu contează înălţimea.
Nu trebuie sa te simti complexata de faptul ca esti scunda ...ar trebui sa te gandesti ca exista baieti carora le plac fetele mai scunde. insa daca vrei sa cresti in inaltime neaparat trebuie ( asa cum s-a mai spus ) sa te apuci de un sport care te dezvolta in acest sens.
Eu de exemplu sunt inalta.am 1.70.Si uneori imi place ca sunt inalta :X dar alte ori nu prea.de exemplu cand merg la o nunta, imi place sa port pantofi cu toc :X si ador pantofii cu tocurile mari :X. dar nu prea vreau sa port pentru ca as fi si mai inalta. dar in timpul scolii sau in timpul liber chiar imi place cum sunt pentru ca nu am nevoie de tocuri sa fiu mai inalta. si in plus. daca pui pe tine cateva kg in plus nu se vede asa tare daca esti inalta.
Dar asta e.fiecare e diferit si trebuie sa te accepti asa cum esti.Probabil ca o sa gasesti un motiv pentru care sa iti placa ca esti mica de inaltime.
Si eu am parinti mici de statura, si bunici si tot, sunt destul de inalta, adica am 1, 65 si mai am mult pana sa mi se termine "procesul de crestere". Eu iti zic sa incerci totusi sa faci sporturi in care trebuie sa te intinzi, si sa speri si sa tot speri. Oricum nu mi s epare ca esti foarte scunda, adica sunt multe fete in situatia ta.
Pfff te inteleg eu am 13 ani si 155 si fata de ceilaltzi is micaaaa fa f mult sport daca poti zilnic si vei vedea poate vei fi cat taikato pentru ca si mie maica mea ii de 175 cm iar taikamea 16si ceva dar astia la care exista sa zicem un parinte inalt si unul scund vor fi si ei inaltzi sa speram ca vei fi 170 nu uita de sport
Te inteleg
Si eu ma crizez adesea pentru chestia asta
Inca nu am 16 ani
am doar 14 si am 1 55(aproximativ)
ceilaltzi din clasa mea sunt mult mai inaltzi decat mine
Si normal ca te simti naspa
Nu pot sa zic ca am parintzi f scunzi dar nici chiar atat de gigantzi ca sa ma exprim astfel
Ma bucur ca ai pus intrebarea asta
Ei bine daca tatal tau este inalt atuncea si uh trebuie sa fi inalt
depinde cu cine semeni mai mult
Am facut un calcul asa sitzi ia aproximativ 1 61
inaltzimea medie
Nu zic ca e bine,nici mie nu mi-ar placea dar asta nu-i pe baza de calcule numai o aproximare
Eu tzias propune sa incepi si uh un sport asta daca nu ai inceput inca
(hambal, basket, volei) te inaltzi ca si o antilopa
Si eu ma cert adesea cu mama mea care are 1 75 cah toti din clasa mea sunt mult mai inaltzi
Desigur ca ea ma env zicand ca eu cresc mai incet decat ceilaltz
Dar ca sa-ti zic asa exista un pic de adevar in toata aceasta chestie
Ceilaltzi au crescut mai repede si o lunga perioada de timp stau adica pentru ca la ( 14 ani 170)
si uh care nu ai nici pe departe acea inaltzime la varsta ta uh cresti continuu pana ajungi la o anumita varsta la care se opreste toata acesta dezvoltare
Fa sport, este cel mai bun medicament
Degeaba vei umbla dupa medici care iti vor zice ca e totul normal Cand tu mai poti sa-ti sculptezi corpul
Cu hambal si practicand inotul
Multa bafta
Sper sa ai minim 1 70
Eu am 15 ani si 163 cm. as da orice sa raman la statura asta as face orice dar nu stiu ce sa fac, va rog sa ma ajutati. vreau cu orice pret sa raman la inaltimea asta