| alina_8356 a întrebat:

Nu pot sa cred ca aceste "simtome" de singurate au aparutin din nou. sunt singura si simt ca nu am pe nimeni. nimeni care sa ii spun ce ma doare. nu mai am prieteni. cu care sa ies afara desi am 15 ani... nu mai stiu ce sa fac. oare sunt depresiva?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De ce crezi ca oamenii iti anihileaza singuratatea? Niciodata nu ma simt mai singura decat in momentul in care sunt inconjurata de oameni care vorbesc dar nu imi spun nimic.Si niciodata nu ma simt mai bine, decat atunci cand nu e nimeni langa mine, cand sunt eu, el-stiloul si ea-foaia.Gandurile alea, sunt probabil cele mai sincere cuvinte pe care le voi spune.Pacat ca nu le va citi nimenioh go on

Elianna
| Elianna a răspuns:

Da, esti depresiva! Va trebui sa faci ceva ca sa iesi din starea asta, ca daca nu lucrurile se agraveaza!

| ionika17 a răspuns:

Cam in situatia sunt si eu si chiar nu stiu ce sa fac.Am avut numai prieteni falsi si acum nu mai am deloc.Prieteni cam greu gasesti in ziua de azi.Nu cred ca esti depresiva, depresia e mult mai gravawinking. Dar se poate sa ajungi si la depresie daca dureaza mult starea asta.Eu iti spun sa iti gasesti un hobby sa iti ocupi timpu.Si cu timpu vei gasi si pe prieteni de care ai nevoiehappysucces

| foxi a răspuns:

Poti sa devii daca nu iei masuri!